Mit navn er Nanna og jeg er kvinden bag bloggen. Jeg opholder mig skiftevis i Aalborg og Vilnius med min forlovede og vores 3 skønne tøser. Tvillinger, som er forskellige som dag og nat, på 6 år og deres charmebøf af en lillesøster på 4 år. Vores historie er lang, kompliceret og fyldt med tårer og heldigvis også tonsvis af kærlighed, som klart slår tårerne. Jeg deler ud af det meste – både det skønne og det sjove, men også livets hårde sider. Hvis du vil lærer mig bedre, at kende, så vil jeg foreslå, at du starter HER.

Hos mig kan læse en ærlig beretning om at være mor, kvinde og alle de små finurligheder livet smider i min retning. Gerne krydret med min sorte humor og det faktum, at jeg næsten altid har ja-hatten på!

Jeg vægter tiden med mine børn enormt højt (læs interview med Dagens, TV2 og Ude & Hjemme om det HER, HER og HER) og derfor er jeg lykkelig for den frihed, som mit fjerde hjertebarn, nemlig bloggen her, giver mig i hverdagen. Bloggen startede jeg i 2014, blot under navnet “Tvillingernesmor.dk” og den er siden vokset stille og roligt og for et par år siden skiftede den navn til NannaPretzmann.dk. Jeg var jo ikke længere ‘kun’ mor til tvillinger 😉

Vi er, som nævnt, bosat tæt på Aalborg, på et nedlagt landbrug, med høns og hvad ellers hører sig til. En uge om måneden arbejder jeg i Vilnius. En by, som vi også har boet i. Som familie elsker vi kvalitetstid, at opleve og at rejse rundt i verden. At suge nye kulturer og måder at leve på til os. Det giver så meget mening for os. Ungerne hjemmepasser og hjemmeskoler vi. For os føles det, som det helt rette!

Derud over elsker jeg kluns og beauty produkter og bruger alt for meget tid i køkkenet, hvor jeg eksperimentere og bager alverdens ting og sager. Mine kager og brød er meget populære, her på siden.

Et lille drivhus står øverst på min ønskeliste, lige ved siden af en Verner Panton Heart chair. Design er en af mine laster, men jeg elsker også loppemarkeder, loppefund og DIY projekter. Så når jeg har muligheden for at kombinere design og loppefund, så slår mit hjerte et ekstra slag.

Tak, fordi du læser med!

– Nanna

 

Husk også at følge med på Facebook HER, Instagram HER .