Mit navn er Nanna og jeg er kvinden bag bloggen. Jeg bor i Aalborg og Vilnius med kæreste og vores 3 skønne tøser. Tvillinger, som er forskellige som dag og nat, på 6 år og deres charmebøf af en lillesøster på 3 år. Vores historie er lang, kompliceret og fyldt med tårer og heldigvis også tonsvis af kærlighed, som klart slår tårerne. Jeg har delt en særdeles ærlig og lige ud af posen føljeton om hele processen her på domænet, hvis du har lyst til at lærer mig bedre at kende.

Hos mig kan du læse en både ærlig og til tider humoristisk beretning om at være mor, kvinde og alle de små finurligheder livet smider i min retning. Jeg vægter tiden med mine børn enormt højt (læs interview med Dagens, TV2 og Ude & Hjemme om det HER, HER og HER) og derfor er jeg lykkelig for den frihed, som mit fjerde hjertebarn, nemlig bloggen her, giver mig i hverdagen, efter jeg har gjort bloggen til mit levebrød. Bloggen startede jeg i 2014, blot under navnet “Tvillingernesmor.dk” og den er siden vokset stille og roligt.

Vi er, som nævnt, bosat i Aalborg, men lige pt er vi udstationeret i Vilnius. Som familie elsker vi kvalitetstid, at opleve og at rejse rundt i verden. At suge nye kulturer og måder at leve på til os. Det giver så meget mening for os.

Derud over elsker jeg kluns og beauty produkter og bruger alt for meget tid i køkkenet, hvor jeg eksperimentere og bager alverdens ting og sager. Især mine kager er meget populære, her på siden.

Et lille drivhus står øverst på min ønskeliste, lige ved siden af en Verner Panton Heart chair og en Chanel taske. Design er en af mine laster, men jeg elsker også loppemarkeder, loppefund og DIY projekter. Så når jeg har muligheden for at kombinere design og loppefund, så slår mit hjerte et ekstra slag.

Tak, fordi du læser med!

– Nanna

 

Husk også at følge med på Facebook HER, Instagram HER .

Nelly-deep-plunge-neckline-gown