Mit navn er Nanna og jeg er kvinden bag bloggen. Jeg bor i Aalborg med min kæreste, er 33 år og mor til 3 skønne tøser. Tvillinger, som er forskellige som dag og nat på 5 år og deres charmebøf af en lillesøster på 3 år.

På NannaPretzmann.dk kan du læse en ærlig og humoristisk beretning om at være mor, kvinde og alle livets små finurligheder. Jeg vægter tiden med mine børn enormt højt (læs interview med Dagens, TV2 og Ude & Hjemme om det HER, HER og HER) og derfor er jeg lykkelig for den frihed, som mit fjerde hjertebarn, nemlig bloggen her, giver mig i hverdagen, efter jeg er sprunget ud som professionel blogger. Bloggen startede jeg i 2014 og den er siden blot spurtet derudaf.

Vi er, som nævnt, bosat i Aalborg og som familie elsker vi kvalitetstid, at opleve og at rejse rundt i verden. Derud over elsker jeg kluns og beauty produkter og bruger alt for meget tid i køkkenet, hvor jeg eksperimentere og bager alverdens ting og sager.

Et lille drivhus står øverst på min ønskeliste, lige ved siden af en Stingray gyngestol og en YSL crossbag. Design er en af mine laster, men jeg elsker også loppemarkeder, loppefund og DIY projekter. Så når jeg har muligheden for at kombinere design og loppefund, så slår mit hjerte et ekstra slag.

Tak, fordi du læser med 🙂

HENT MIT MEDIEKIT HER

– Nanna

 

Husk også at følge med på Facebook HER, Instagram HER og på snappen under navnet “Tvillingernesmo” 🙂

img_8288