Mit navn er Nanna og jeg er kvinden bag bloggen. By day er jeg Social Media Manager for en række restauranter. By night er jeg fritidsblogger på snart 6 år, her på mit helt eget domæne. Den kombination giver en stor frihed i hverdagen!

Jeg bor med Dan og er mor til 4 hvirvlevinde. Tvillinger, som er lige så forskellige som dag og nat, på 8 år, deres charmebøf af en lillesøster på 6 år og rosinen i pølseenden, deres lillebror. 

Vi er bosat tæt på Aalborg, på en bondegård, med hunde, katte, høns og hvad ellers hører sig til. Som familie elsker vi kvalitetstid, at opleve og at rejse rundt i verden. At suge nye kulturer og måder at leve på til os. Det giver så meget mening for os. Ungerne hjemmepasser og hjemmeskoler vi. For os føles det, som det helt rette og vores jobfleksibilitet tillader det heldigvis.

Vi bruger en del tid i vores køkkenhave, på DIY projekt – ja generelt prøver at købe mere brugt end nyt.
Jeg
 elsker at bage både brød og kager og bruger deraf ret meget tid i køkkenet, hvor jeg eksperimentere og bager alverdens ting og sager. Mine kager og brød er i øvrigt jævnt populære, her på siden. Måske fordi det er hverdags bag, hvor alle kan være med.

Tak, fordi du læser med!

– Nanna

 

Husk også at følge med på Facebook HER, Instagram HER .