Fredagskagen: Skildpadde islagkage

Opskrift på Skildpadde islagkage på mandelbund
(Cirka 8 personer) Mandelbund 4 æggehvider 3 dl rørsukker 150 gram mandler Skildpadde islagkage 5 pasteuriserede æggeblommer 1/2 liter fløde 1 dl rørsukker 175 gram skildpadder hakket fint (Svarer til cirka 15 stk mini skildpadder) 1 tsk vaniljesukker Pynt/tilbehør: Jordbær Mini Skildpadder Udstyr: Springform (diameter 26 cm) Step 1: lav mandelbund Mandlerne skal hakkes fint. Jeg bruger min minihakker til det. Æggehviderne piskes stive, sukker piskes i og til sidst mandler. Kommes i springform (husk bagepapir i bunden) og bages ved 175 grader i cirka 30 min. Lad afkøle helt. Step 2: Skildpadde is Æggeblommer, rørsukker og vaniljesukker piskes hvidt og luftigt. Fløden piskes til flødeskum og vendes i med skildpadde. Hæld ovenpå mandelbunden og kom i fryseren i mindst 4 timer. Step 3: pynt skildpadde islagkagen Dette trin er ikke nødvendigt. Islagkagen kan sagtens spises som den er, men bliver absolut hellere ikke dårligere af at blive serveret med jordbær og ekstra skildpadde.>> Følg også med på Instagram <<
