Nye sko til familien & en konkurrence til jer

p9222747p9222743

img_8578

Vinteren er lige rundt om hjørnet og i den anledning har vi, trekløveret og jeg, været ude, for at købe nye sko i Paw sko. Måske nogle af jer fulgte med på min Story? I hvert fald var jeg, som vanligt, en smule spændt på at have tre krudtugler med ud, for at finde sko. Normalt ville jeg have klaret shoppingen online, men jeg må indrømme, at det ikke rigtigt duer med sko. Selvom jeg måler ungernes fødder, og bestiller ud fra det, viser det sig nemlig ofte, at skoene slet ikke passer alligevel. Alle fødder er jo forskellige, og jeg har altså svært ved at ramme rigtigt uden at børnene har prøvet skoene først. Og skotøj, som sidder godt er altså vigtigt.

Men tilbage til skoshoppingen, så var jeg, som bekendt en smule spændt på at have trekløveret med på egen hånd, når vi skulle finde sko til alle mand. Og lagt oveni var de trætte ovenpå børnehave og jeg havde fået opereret en tand ud samme formiddag og var måske ikke helt oplagt og tålmodig. Altså en typisk dag i Pretzmann hjemmet ;) Heldigvis ligger Paw sko ganske tæt på, i Aalborg Storcenter, så det er let lige at svinge forbi på vejen hjem. Og min frygt blev gjort aldeles til skamme. Sandra, som hjalp os med at finde de helt rigtig sko, var fantastisk. Bette måsen startede ellers ud med at gøre min frygt til realitet, da hun skrigende på gulvet gjorde klart, at ingen skulle røre hendes fødder. Men på en eller anden måde lykkes det altså Sandra at få lov at måle de fødder alligevel. Ja faktisk blev hun så begejstret, at hun prøvede løs af det kæmpe udvalg. Og når jeg siger kæmpe, så mener jeg det. Paw Sko har nemlig et kæmpe udvalg af kvalitetsbrands til hele familien.

>>  VIND GAVEKORT PÅ 1.000,- NEDERST I INDLÆGGET <<

p9062514p9062533

Faktisk var ungerne så godt underholdt af, at få målt fødder og finde de helt rigtige sko til deres type fødder, at jeg nåede, at snige mig til at prøve og forelske mig i et par lækre højhælede Ecco Shape til mig selv. Det var egentlig slet ikke meningen, men da jeg først prøvede sko på, var de fantastiske, og jeg måtte have dem med hjem.  Det kan jo ske, når man smutter i en butik med sko til hele familien. paw-sko Vi endte alle fire ud med nye sko, nogle mere praktiske end andre :P, imens pigerne hyggede sig og nærmest ikke opdagede, at de blev målt og trykket på, for at finde de rette sko. Hele turen sluttede af med balloner og en pose slik. For pigerne, endte det med at være en fantastisk dag og det samme gør sig altså gældende for deres mor. Glade børn er virkelig en glad mor. Jeg gik ud med en skøn fornemmelse i maven og en skøn tilfredshedsfølelse over den gode service vi oplevede og, som Paw sko altså også er kendt for. Et lille tip, hvis i ligesom mig, er slemme til at glemme imprægneringen, så har Paw Sko altså en smart maskine, hvor skoene lige kan få en tur, inden man tager dem med hjem. Så er den del ligesom også klaret. Pigerne var i øvrigt, så begejstrede for de nye vinterstøvler, at vi lige måtte teste dem, selvom der ikke er helt kold endnu. Men gode er de altså. Tre helt forskellige støvler til tre helt forskellige pigers fødder (og smag). p9222829 p9222843 p9222856 Og nu til den lovede og yderst lækre konkurrence... Nemlig et gavekort på hele 1.000,- til en valgfri Paw Sko butik. Det eneste du skal gøre, for at deltage er at svare på i hvilken Paw Sko butik (find alle HER) du vil bruge gavekortet og hvem du ville bruge gavekortet på? Vinderen annoncere jeg d. 9 i et nyt indlæg, så husk at følge med ;)