Børnebuffet: Ideer til nytårsaften

Børnebuffet ideer til nytårsaftenBørnebuffet

Guide til at lave butterfly på vinglas


Børnebuffet Egentlig ville jeg have delt dette indlæg noget før, men tiden løb lidt fra mig. Ideen med børnebuffet til nytår kom sig egentlig af, at vores tøser elsker at hente mad fra buffet, på egen hånd, når vi er på ferie. De bliver så stolte og oveni synes de, at det er edderspændene at vælge helt selv. Børnebuffeten kan jo også bruges på alle andre tidspunkter og anledninger. Jeg har valgt ting, som er så små, at de blot kan hapses og så der er plads i maven til at smage lidt af hvert fra buffeten. Det jeg selv har bagt har jeg lavet i mini udgave. Jeg har fundet inspirationen og opskrift til pizza bites HER hos One Kitchen blog, som har en del lækre opskrifter i skulle kigge nærmere på. Jeg har ændret på størrelsen og mængden af fyld, men ellers er opskriften den samme. Nederst i indlægget deler jeg mine ideer til hvad en børnebuffet udover de ting, som er vist på billeder kan indeholde.

Børnebuffet - opskrifter på hapsere

børnebuffet

Opskrift på butterdejssnegle

24 stk butterdejssnegle 1 plade butterdej 200 gram pikant smørost Æg til pensling   Rul butterdejen ud. Fordel smørosten i et tyndt lag og rul sammen på det lange led. Skær i 24 dele. Pensl med æg. Bages ved 200 grader (alm ovn) i cirka 15-20 minutter til gyldne.

Følg også med på Instagram


Butterdejssnegle

Pizza Bites

32 mini pizza bites eller 16 store 2 plader butterdej 1 lille klat smør 1 lille løg (finthakket) 1/2 spsk mel 2 spsk tomatpure 1 1/2 dl fløde 175 gram skinke 1 tsk oregano Revet mozzarella Salt & peber Æg til pensling Sesam til drys   Varm smørret. Når det er varmt tilsættes løg og steges et par minutter. Herefter tomatpure og mel. Kom herefter fløden i lidt efter lidt. Sovsen skal være tyk. Tilsæt oregano, salt og peber og tilsiddt skinke. Lad køle. Rul butterdejs pladerne ud. Hver plade skal deles i 32 stykker, således der ialt er 64 stykker. 6b21ce57-2c55-4b64-b146-36d70595bd53 Til hvert pizza bite bruges to stykker. Fordel fyldet på halvdelen og brug den resterende halvdel, som låg, når du har drysset en smule mozzarella på. Klem enderne sammen med en gaffel eller fingrene. Pensl med æg og drys med sesam. Bages ved 200 grader (alm ovn). De små cirka 12 minutter og de store cirka 18 minutter. Hold øje med hvornår de bliver gyldne. Orginal opskriften fra One Kitchen blog findes HER. Pizza bites

Mini pølsehorn

På billederne deler jeg også mini pølsehorn - de er lavet efter denne opskrift. Blot deles dejen i mindre trekanter. Hvor der normalt ville bære 8 i en cirkel bliver der 16. Man kan med fordel lave en mindre dej :)

Andre ideer til børnebuffet

    Find også opskrift på // lækre alkoholfri drinks til børn // børnedrinks // Toffifee cheesecake // Daim islagkage // Snickerskage // P-tærtekage // Kransekage //og inspiration til let & billigt hjemmelavet Nytårspynt //