Opskrift på lækre rustikke manitoba stykker

opskrift-rustikke-manitoba-stykkerRustikke-manitoba-stykker-opskriftRustikke manitoba stykker Jeg har forelsket mig helt og aldeles i de her yderst lækre rustikke manitoba stykker. Den bedste del er at de er vanvittig simple at lave, luftige og sprøde. Jeg har ligeledes forelsket mig hovedkuls i veggie pålægget med peberfrugt fra Den grønne slagter og det smager virkeligt godt på bollerne her. Ingen reklame, jeg er virkelig bare begejstret! Det er lige noget for mig.
Læs også: Møllehjul af ostebomber medmozzarella & pesto bomber
De rustikke manitoba stykker er også perfekte til sandwichen til frokost eller madpakken. Tænker også det er lækkert tilbehør til aftensmaden. Hemmeligheden bag de store lufthuller og kraften i bollen er såre simpel. 12 timers hævetid på køkkenbordet. Det kan virke som længe, men er godt givet ud og de skal ikke æltes på noget tidspunkt. Dejen skal blot røres sammen og passe herefter sig selv indtil det er tid til bagning.

Opskrift på rustikke manitoba stykker

8 styk 5 gram gær 6 dl lunken vand 3 tsk salt 1 tsk honning 12 dl manitoba hvedemel    Opløs gæren i den lunkne vand. Tilsæt honning, salt og tilsæt manitoba mel. Miks dejen godt sammen. Den er som en alt for tyk grød. Lad hæve på køkkenbordet i cirka 12 timer. Dejen vokser en del på den tid, så husk at bruge en skål, hvor der er god plads.

Følg også med på Instagram & Pinterest


Tænd ovnen på 225 grader (varmluft). Lad bagepladen være i oven. Fordel rigeligt med mel på bordpladen. Vip dejen ud på bordet. Eventuelt med en dejspartel. Dejen er meget klistret. Træk den ud i en firkant og del den i 8 stykker. Jeg bruger en pizzaskære. Tag bagepladen ud af ovnen og kom de rustikke manitoba stykker på. Sæt i ovnen og lad bage i cirka 15-18 minutter. Rustikke-manitoba-stykkerrustikke manitoba stykker Find også opskrift på // Italienske flutes // Ciabattabrød // Rundstykker // Møllehjul med pesto ostebomber // Grove Spinatboller med hytteost // Hjemmebagte grove birkes //