One pot pasta med frisk pasta & broccoli

One pot pasta med frisk pasta og broccoli One-pot-pasta-med-frisk-pasta-og-broccoli One-pot-pasta-opskrift

One pot pasta - verdens nemmeste aftensmad. Det giver nærmest ingen opvask og laves lynhurtigt. Jeg har efterhånden delt en del forskellige opskrifter på one pot pasta, for før i tiden lavede jeg det en del. Så gik det lidt i glemmebogen for mig, men nu er det altså genoptaget. Egentlig er det blot en variant af en andet meget populær one pot pasta ret jeg plejer at lave. Der er ingen kød i, men det kan man jo tilføje, som man ønsker.

Jeg har næsten altid hvidløgsflutes, hvidløgssnegle eller lignende i fryseren, så det hiver jeg blot et op af. Til bebehør.

Opskrift på one pot pasta med frisk pasta & broccoli

4-5 portioner 250 gram fettucine 2 fed hvidløg (skåret fint) 1 broccoli (500 gram) i små buketter 6 dl vand 1 grønsagsbouillon En god sjat olie Citronsaft eller limesaft af en 1/2 citron/lime 1 pakke Philidelphia 50 gram parmesan En håndfuld frisk basilikum Salt & peber   Kom pasta, broccoli, hvidløg, bouillon, vand og olie i en gryde. Kog det op ved høj varme. Lad det koge i cirka 4 minutter, imens du rører rundt. Tilsæt flødeost, salt, peber og citronsaft. Lad det koge i et minuts tid imens du stadig rører rundt. Tag af varmen, drys med basilikum og parmesanost. Server straks. One pot pasta Find også opskrift på // One pot pasta med kødsauce // One pot pasta med frisk pasta, asparges og ærter// one pot pasta // Buttermilk fried chicken //