Møllehjul af grønne pestoboller med cheddar

møllehjul Møllehjul Endnu en uge er gået og jeg har ikke fået bagt nær så meget som jeg gerne ville. Kender i det? Nogle gange orker jeg overhovedet ikke at bage noget som helst. Andre gange kan jeg være i køkkenet fra morgen til aften og bage løs. Bare fordi jeg har lyst til at eksperimentere med nye opskrifter og så er bagning også en god måde, for mig at stresse af på. At komme ned i tempo. Eller sådan kan jeg i hvert fald bruge det og det er jo også der jeg synes det er sjovest. Opskriften her er nu ikke noget helt nyt fra min side. Egentligt er det blot en anden version af mit møllehjul med rød pesto, for selvfølgelig kan man også bruge grøn pesto.

Opskrift på møllehjul af pestoboller med ost

16 pestoboller med ost 25 gram gær 5 dk lunken vand 1 tsk salt 1 tsk honning 1 glas grøn pesto ca. 130 gram (eller lav det selv – opskrift HER) 200 gram revet cheddar 6 dl durummel Cirka 5 dl hvedemel Pensl med æg   Pynt: Sesamfrø Hørfrø   Gæren røres ud i det lunkne vand. Resten af ingredienserne kommes i, med undtagelse af hvedemelen. Den kommes i til sidst, lidt efter lidt til dejen er mættet. Ælt godt igennem. Hæv på køkkenbordet i en god time. Del dejen i 16 stykker og rul til boller. Fordel i en springform med en diamanter på 26cm (med bagepapir i bunden). Se billedet nedenfor – bollerne hæver en del og vokser sammen.

Følg med på Instagram & Pinterest


Møllehjul opskrift Lad efterhæve i cirka 20 minutter. Pensl med æg og drys med kerner. Bages herefter ved 200 grader (varmluft) i cirka 12 minutter. Møllehjul Find også opskrift på // Spinatboller // Squashboller // Gulerodsboller med kærnemælk // Flutes med hvidløgspesto // Pull-apart brød med parmesan // Møllehjul med ostebomber //