Behov for alene tid - plus 2 måneders gratis Cmore

Forrige fredags, inden vi tog på ferie, fik jeg, som i måske så på min story, en fri aften. Dan tog ungerne med hjem til sine forældre. Friaftenen var i den grad tiltrængt. Jeg er nemlig, som fortalt et par gange eller to, typen, som lader op i mit eget selskab. Jeg er introvert af natur og ved ikke noget bedre end et pusterum, hvor jeg slænget mig i sofaen, spiser snacks og ser serier. Men jeg forestiller mig nu, at langt de fleste andre mødre (og fædre!!) også har brug for et pusterum engang imellem. Måske med en god serie eller film?! Jeg er så skide heldig, at Cmore har bedt mig teste deres tjeneste og oven i hatten har givet mig lov til at dele 2 måneder abonnement ud til dem af jer, som ku’ tænke sig, at prøve. Men mere om det senere. Nu holdte jeg jo serie marathon det halve af natten, på den føromtalte fredags, alt imens jeg drak Pepsi max og spiste dip med chips (jep jeg bruger bare chipsene, som små skovle), under dynen. Og det var altså fantastisk, bare at passe sig selv og stene streaming tv. Og så tjente jeg denundelyme også lidt knaster på det imens. Mit liv peakede altså lidt der.
Nå, men jeg har jo også haft alletiders grund til, at liste mig til at se en masse serier og tv siden - også her på ferien og jeg kan afsløre, at Cmore også virker uden for Danmarks grænser! Man skal jo være ganske grundig i sådan en test. Andet ville jo ikke være fair ;) Jeg må indrømme, at jeg ikke tidligere har haft Cmore, men det har længe været på tale, da jeg har fået det anbefalet mange gange efterhånden og vi jo kun bruger streaming tjenester herhjemme. Heldigvis var en håndfuld af jer også ganske søde til at anbefale serier og film ovre på Instagram, så havde jeg lidt at starte ud på..
Jeg tænker, at jeg lige remser op hvad jeg indtil videre har tilføjet min favoritliste, har set eller skal se i nærmeste fremtid... Selvfølgelig inklusiv anbefalinger fra jer..
Mary kills people (dramaserie) handler om Dr. Mary Harris, som har en hemmelighed lidt over det sædvanlige. Udover at være akutlæge og enlig mor, tilbyder hun også sine patienter ulovlig dødshjælp. Jeg blev fanget fra første øjeblik og glæder mig til at lurer de to sæsoner, som ligger på Cmore.
Sweetbitter slugte jeg faktisk næsten alle afsnit af på en aften. Den handler om 22 årige Tess, som flytter til New York og får job i en af byens bedste restauranter. Lidt Sex and the City agtig serie, og så alligevel slet ikke.
Mr. Mercedes har jeg endnu ikke fået set, men jeg fik den anbefalet af flere på Instagram. Jeg tror faktisk det er en thrillerserie, som Dan og jeg kan blive enige om at se. Den handler om en gal seriemorder og er baseret på Stephen Kings bestseller bog.
Broen
Jeg er kæmpe Broen fan. Som i kæmpe, kæmpe, kæmpe. Saga er ganske enkelt fantastisk og jeg kunne sagtens sluge sæsonerne igen.
Peaky Blinders er vist ikke umiddelbart en serie, som jeg selv ville vælge. Men en del af jer anbefalede den, så jeg tror, at den skal ha’ et skud alligevel.
Af film på Cmore findes både et kæmpe udvalg af gode gamle dulle film, som Legally Blond, The devil wears Prada og P.S. I love you (jeg hyler hver gang). Film, som jeg kan se igen og igen, når hjernen skal slåes fra. Men også nyere film som Bad moms - hvis du ikke har set den, så er det på tide. Den er hyle skæg og ret sandfærdig, på den overdrevne måde - og All Inclusive. Jeg er vild med Bodil Jørgensens sammligning af ost og mænd. See it and you will get it :P
Men nu har vi jo også tre mini mennesker boende i huset og jeg kan lige hurtigt nævne, at der er meget Astrid Lindgren, at finde på Cmore. Efter vores tur til Sverige er Emil og Pippi i ret høj kurs.
Tilbage til den her rabatkode, som giver 2 måneders Cmore abonnement ganske gratis - og hvem vil ikk’ gerne ha’ det - så skal du blot klikke lige HER og oprette dig.