Lækker & forfriskende mimosa med jordbær

mimosa med jordbær Jeg elsker Asti - også selvom det ikke ligefrem er en vaskeægte champagne, så synes jeg den søde smag og boblerne er skønne. Og jeg elsker dem især i en mimosa med jordbær. Og opskriften her er perfekte til en skøn brunch, til velkomstdrinks, men selvfølgelig også til nytårsaften.

>> Daim islagkage - den perfekte nytårsdessert <<

Opskrift på mimosa med jordbær og hindbær

Ingredienser: 400 gram frosne hindbær 50 gram friske jordbær 1 spsk sukker 1 spsk honning 50 ml fløde 1 tsk vaniljepulver   Serveres med en flaske champagne - jeg bruger Asti.   Sådan gør du: Kom de frosne hindbær og de friske jordbær i en gryde. Giv dem et opkog. Tilsæt sukker, honning og vaniljepulver og lad det hele koge i cirka 5 minutter. Tag gryden af kogepladen og lad den køle cirka 5 minutter før du blender det hele godt igennem, så du får en jævn masse. Herefter tilsættes fløden og du rører den forsigtigt i. Kom enten massen i isterningforme og lad det fryse eller lad det blot stå på køl indtil brug. Jeg har gjort begge dele og begge fungerede fint. Kom isterningerne i et glas inden servering og top op med champagne. Hvis du ikke har lavet isterninger hældes de to dele blot sammen.

FØLG OGSÅ MED PÅ INSTAGRAM & PINTEREST


mimosa med jordbær OBS: Blandingen giver cirka 750 ml bær blanding. Herefter er det en smagssag, hvor meget du bruger til et glas champagne. Nogle foretrækker halv/halv, mens andre fortrækker en anden fordeling. Laver du halv/halv er der blanding nok til en flaske champagne. Find også opskrift på // Farverige alkoholfri cocktails til børn // Ideer til sjove børnedrinks // 5 lette DIY til nytårsbordet - sjove bordkort // Børnebuffet nytår // Toffifee cheesecake // Daim islagkage //