Opskrift på sundere pølsehorn med gulerod

pølsehorn opskriftpølsehorn opskrift Pt er vi hjemme i Danmark. Både for at ha' ferie, for at forsøge at lave en baby, men altså også for, at få styr på det hus, som blev ødelagt af lejere. Ja man skulle jo nødigt ligge på den lade side ;) Well, men pølsehornene bagte jeg egentligt for, at lave noget at hapse op ad fryseren, når vi er i gang med at arbejde på det nye hus. Jeg gik efter sundere og mere mættende, end de pølsehorn, som jeg plejer at bage. Og det synes jeg egentligt lykkedes meget godt, uden at pølsehornene blev tørre, hvilket let sker, når man bager grovere, synes jeg.

Opskrift på sundere pølsehorn

24 pølsehorn 25 gram gær 4 dl yoghurt naturel/græsk yoghurt/creme fraiche eller lignende (cirka 400ml) 2 tsk salt 2 tsk rørsukker 2 æg 1 stor revet gulerod 2 dl havregryn 4 dl ølands hvedemel (groft sigtet) Cirka 4 dl hvedemel Kyllingepølser (jeg køber i Rema1000 og skærer dem i passende str) 1 æg til pensling Sesam til drys   Opløs gæren i yoghurten (eller hvad du vælger) og tilsæt salt, sukker, æg, havregryn og ølands hvedemel. Miks godt. Tilsæt lidt efter lidt hvedemelet. Brug heller for lidt end for meget. Du kan mærke på dejen, når den har fået nok. Ælt dejen grundigt og længe. Lad hæve to timer. Del dejen i 3 lige store dele. Rul ud i cirkler og brug pizza skæren til at dele i 8 dele. pølsehorn opskrift Læg pølserne på dej pizza styrkerne. Rul dem sammen og placer tæt på en bageplade. Tippen af dejen skal være under hornet. Lad efterhæve i cirka 20 minutter. Tænd ovnen på 180 grader. Pensel pølsehornene med æg og drys med sesam. Bages i cirka 20 minutter til gyldne. pølsehorn opskrift Find også opskrift på // Spinatboller med hytteost og skinke //Sandwichbrød med spinat // Rugklappere // Squashbrud // Gulerodsboller med kærnemælk // Broccoliboller //