Fastelavnsboller med skildpaddecreme - lavet med wienerbrødsboller

Fastelavnsboller med skildpaddecremeFastelavnsboller med skildpaddecreme Jeg har hørt en masse om fastelavnsboller med skildpaddecreme inden, at vi tog til Danmark. Men jeg er faktisk ikke faldet over dem endnu. Dog lød det så godt, at jeg besluttede mig for, at lave nogle selv.  Og det var egentligt ganske let. Gider man ikke døjes med at lave wienerbrødsboller selv, så kan de altså købes klar til at bage, fra frost, i f.eks. Føtex. Nogle gang skal man bare hoppe over, hvor gærdet er lavest, så den søde tand kan blive stillet. I øvrigt så vil jeg også lige anbefale, at du stikker næsen forbi min opskrift på gammeldags fastelavsboller. De er altså, uden at rose mig selv for meget, vanvittigt gode! Er du ikke til skildpadder, så kan jeg også anbefale at lave dem med hindbærskum.

Fastelavnsboller med skildpaddecreme

16 styk  Wienerbrød 25 gram gær 2 dl lunt mælk 6-8 dl hvedemel 1/2 dl rørsukker 50 gram blødt smør 1 æg 1 knivspids salt 300 gram koldt smør (skal bruges til udrulning) 1 æg til pensling   Remonce 50 gram smør 50 gram sukker 50 gram marcipan   Skildpaddecreme 1/2 liter piskefløde 8 store skildpadder á 28 gram   Glasur Flormelis Kakao - den til bagning Vand   Pynt Hindbærdrys 16 små skildpadder   Find fremgangsmåden til wienerbrødsbollerne lige HER   Smelt skildpadderne. Enten over vandbad eller i en skål i mikroen. Jeg gjorde det sidste. Gav 30 sekunder og rørte, 30 sekunder mere og rørte til det sidste chokolade var smeltet sammen. Lad køle ned. Hæld fløde og den smeltede skildpadde massen sammen i. Pisk massen til fløden bliver til skum. Glasur laves ved at blande flormelis, kakao og en lille smule vand. Gerne en tyk en, så løber den ikke så let. Flæk wienerbrødsboller. Brug eventuelt tyl til at komme flødeskummet, så det får et pænt mønster. På med låg og kom en klat glasur på toppen.

>> FØLG OGSÅ MED PÅ INSTAGRAM <<

Fastelavnsboller med skildpaddecreme Find også opskrift på // Gammeldags fastelavnsboller // Semlor - svenske fastelavnsboller // Vandbakkelses kat // Vandbakkelse med hindbærskum //