Fastelavnsboller med Tobleronecreme - lavet med wienerbrødsboller

Fastelavnsboller med tobleronecremeFastelavnsboller med tobleronecremeJeg følte mig selv, som lidt af en geni, da ideen om fastelavnsboller med Tobleronecreme slog ned i mig. Altså fastelavnsboller OG Toblerone. Seriøst det måtte jo være godt. Jeg styrtede direkte ud for at handle og prøve det ad. Og ganske rigtigt. Det smagte skide godt og så er Tobleronecremen meget, meget let og hurtig at lave. Det er selvfølgelig også et plus i min bog. Og du ikke har tiden eller lysten til at hoppe ud i, at lave wienerbrødsboller, så kan du hoppe over hvor gærdet er lavest og købe fra frost i f.eks. Føtex. De skal blot smides i ovnen og bages. Lettere bliver det ikke. På den måde tager det simpelthen ingen tid, at klaske nogle åndsvagt lækre fastelavnsboller sammen.

Fastelavnsboller med Tobleronecreme

16 styk  Wienerbrød 25 gram gær 2 dl lunt mælk 6-8 dl hvedemel 1/2 dl rørsukker 50 gram blødt smør 1 æg 1 knivspids salt 300 gram koldt smør (skal bruges til udrulning) 1 æg til pensling   Remonce 50 gram smør 50 gram sukker 50 gram marcipan   Tobleronecreme 1/2 liter piskefløde 200 gram Toblerone   Glasur Flormelis Vand Eventuelt pastafarve   Pynt Toblerone   Find fremgangsmåden til wienerbrødsbollerne lige HER   Smelt Tobleronen. Enten over vandbad eller i en skål i mikroen. Jeg gjorde det sidste. Gav 30 sekunder og rørte, 30 sekunder mere og rørte til det sidste chokolade var smeltet sammen. Lad køle ned. Hæld fløde og den smeltede Toblerone sammen i. Pisk massen til fløden bliver til skum. Glasur laves ved at blande flormelis og en lille smule vand. Gerne en tyk en, så løber den ikke så let. Flæk wienerbrødsboller. Brug eventuelt tyl til at komme flødeskummet, så det får et pænt mønster. På med låg og kom en klat glasur på toppen.

>> FØLG OGSÅ MED PÅ INSTAGRAM <<

Fastelavnsboller med tobleronecreme Find også opskrift på // Gammeldags fastelavnsboller // Semlor - svenske fastelavnsboller // Vandbakkelses kat // Vandbakkelse med hindbærskum // Toffifee Cheesecake // Popcorn med karamel og havsalt //