Gulerodsbrud med skinke

gulerodsbrud med skinke opskrift Gulerodsbrud med skinke er et kæmpe hit hos ungerne herhjemme. En enkelt portion når, som regel, ikke engang til fryseren, før den er pist forsvundet. Vi spiser dem både som de er og med pålæg og salat i. De er lækre både til madpakker og til turer ud af huset. Af eller eller anden grund er de mere populære hos ungerne end squashbrud. Jeg forstår det nu ikke helt, for squashbrud er nu ret lækre i min optik, men altså flertallet må jo sejre, så fra nu er, vil jeg nok oftere bage gulerodsbrud med skinke end squashbrud.

Opskrift på gulerodsbrud med skinke

16 stk 25 gram gær 6 dl lunken vand 2 tsk honning 2 tsk salt 2 spsk olie 6 dl durummel Cirka 10 dl hvedemel   100 gram solsikkekerner 2 revne gulerødder 100 gram skinkestrimler 2 æg   Opløs gæren i det lunkne vand. Tilsæt honning, salt og olie. Herefter durummel. Tilsæt hvedemel lidt efter lidt til dejen har den rette konsistens. Hellere for lidt mel end for meget. På dette stadie er der blot tale om en almindelig bolledej. Lad dejen hæve i minimum 2 timer. Hvis du har tiden, så kom en lille ært gær i og lad dejen hæve i minimum 6 timer. Vælt dejen ud på et bord med mel. Lav en fordybning i dejen, hvorpå du kommer æg, solsikkekerner, skinke og revet revet. Fold dejen henover ingredienserne, miks og hiv stykker af. Dejen bliver våd – det er meningen og bollerne skal se rustikke ud.

FØLG OGSÅ MED PÅ PINTEREST & INSTAGRAM


 
gulerodsbrud med skinke opskrift
gulerodsbrud med skinke opskrift
Sæt cirka 16 boller på en bageplade med bagepapir. Lad efterhæve i en halv times tid inden du bager ved 200 grader (alm ovn) i cirka 20 minutter. gulerodsbrud med skinke opskrift Find også opskrift på // Squashbrud // squash- og gulerodsboller // Spinatboller // Burgerboller med rødebede // Chokoladeboller // Gulerodsboller med kærnemælk // Grove spinatboller med hytteost // Pirogger med fyld // Spinat- og gulerodsboller // Pizzamuffins // Pizza boller // Sundere pølsehorn med gulerod //