Grove pølsehorn med spinat

Grove pølsehorn med spinat Opskrift Opskrift på grove pølsehorn med spinat Grove pølsehorn er efterhånden blevet et must i fryseren, hjemme hos os. Det er så let lige at snuppe en pose op, inden vi tager på ture. Vikan umuligt være de eneste med børn, som altid er sultne det sekund vi tager afsted. Også selvom vi lige har spist! Så er det rart, at have et groft pølsehorn i baghånden, som mætter godt. Jeg tager også gerne en lille bøtte med ketchup med, så vi har noget at dyppe i.

Opskrift på grove pølsehorn med spinat

Cirka 32 pølsehorn 25 gram gær 4 dl vand 250 gram frisk spinat 2 tsk rørsukker 2 spsk olie 3 æg 2 tsk salt 3 dl grahamsmel 2 dl havregryn Hvedemel Pølser Vand til pensling Sesam til drys  
MODTAG MIT NYHEDSBREV – TILMELD DIG HER OG FÅ OPSKRIFTER DIREKTE I INDBAKKEN
  Opløs gæren i en smule af det lunkne vand. Pas på, at vandet ikke bliver for varm, for så tager det livet af gæren. Tilsæt æg samt olie. Blend spinatten (jeg bruger en minihakker) med den sidste halvdel af vandet og tilsæt den til dejen. Tilføj sukker, salt, grahamsmel og havregryn. Miks godt sammen. Tilsæt herefter hvedemel til du når den ønskede konsistens. På grund af spinaten har dejen tendens til at være våd, men brug endelig ikke for meget mel. Det giver tørre pølsehorn. Brug hellere lidt mel på bordet, når du ruller dejen ud. Stil dejen lunt og lad den hæve i en times tid. Del dejen i 4 lige store dele. Rul ud i cirkler og brug pizza skæren til at dele i 8 dele (se billedguide HER). Skær pølser ud i passende stykker. Placer pølserne og rul dejen omkring. Lad efterhæve i cirka 20 minutter. Start ovnen på 180 grader. Pensel pølsehornene med vand og drys med sesam. Bages i cirka 15-20 minutter.
FØLG OGSÅ MED PÅ INSTAGRAM
Grove pølsehorn med spinat opskrift Find også opskrift på // Khachapuri – georgiansk ostebrød // Verdens bedste hvidløgsflutes med mozzarella og feta // One pot pasta på 10 minutter// Møllehjul med fyld af mozzarella pesto // Pestoboller// Spinatboller // Burgerboller med rødbede //