Drømmekage fra Brovst

drømmekage fra Brovst opskrift Nogle gange er det let, at glemme de gode gamle klassikere, som drømmekage fra Brovst, når man bager meget og det meste af tiden prøver og være kreativ og finde på nye opskrifter. Men det er dæleme en skam, for drømmekage var jo en del af min barndom og jeg elskede den. Den er simpel, men hamrende lækker. Og den dag i dag er jeg stadig lige vild med den svampede drømmekage med sødt topping. Opskriften her er da også den klassiske fra min barndom, på nær altså at jeg har skiftet margarine ud med smør og kommet drømmekagen i muffinforme, istedet for en bradepande. Og så laver jeg lidt mere topping, for det gør altså kun drømmekagen bedre! Jeg har ingen anelse om hvor opskriften kommer fra oprindeligt. Jeg fik den nemlig af min mor dengang jeg begyndte at bage selv, som barn, og har bare været i min gamle bagemappe, for at grave den frem. Der faldt jeg i øvrigt også på opskriften på "den du ved nok" og den er altså en af de næste bageprojekter herhjemme, for det er jo årevis siden, at jeg har sat tænderne i sådant et stykke.

Opskrift på drømmekage fra Brovst

12 styk drømmekage muffins 250 gram hvedemel 50 gram smør 300 gram rørsukker 4 æg 2 dl mælk 3 tsk bagepulver 1 tsk vaniljesukker   Topping: 150 gram smør 100 gram kokosmel 250 gram farin 1/2 dl mælk   Mælk og smør smeltes i en gryde. Æg og sukker piskes sammen. Smør, mælk, mel, sukker, bagepulver og vaniljesukker røres i. Bages i midten af ovnen ved 200 grader (alm ovn) i cirka 20 minutter til de er gyldne. Imens smeltes alt topping sammen i en gryde.  
Følg også med på Instagram
drømmekage fra Brovst opskrift Tag muffins ud af ovnen. Fordel topping på muffins. Jeg trykker dem lige i toppen med et æggebære , så toppingen rigtigt kan sive ned. drømmekage fra Brovst opskrift Bages ved 200 grader (alm ovn) i cirka 5 minutter mere. drømmekage fra Brovst opskrift Find også opskrift på // Morfars æblecrumble // Brombær tærte // Snaskede brunsvigersnegle // Daim islagkage // Dumle kage // Snickers kage // P-tærte brownie //