Skinkesnurrer

Skinkesnurrer Skinkesnurrer Skinkesnurrer

Omend jeg synes mine hvidløgsflutes og hvidløgsknuder med ost er verdens bedste, så skal der nogle gange lidt fornyelse til. Så fyldet er udskiftet. Inspirationen var skinkestang og jeg synes faktisk resultatet er blevet skide godt. Ungerne er vilde med dem og vi spiser skinkesnurrer både som tilbehør til aftensmad og tager dem dem i madpakken.

Opskrift på skinkesnurrer

20 skinkesnurrer 25 gram gær 5 dl vand 3 spsk olie 1 tsk honning 2 tsk salt 200 gram durummel Cirka 500 gram hvedemel   Fyld 200 gram Philadelphia 2 tsk dijon honning sennep 100 gram skinkestrimler Purløg (jeg brugte en her dusk fra supermarkedet. Husk at gemme det nederste. Purløget vokser op igen) Salt og peber   Rør gæren ud i det lunkne vand. Pas på vandet ikke er for varmt. Det kan dræbe gæren og så får du ikke et luftigt og lækkert resultat, da dejen ikke hæver op, som den skal. Kom de resterende ingredienserne i – undtagen hvedemel. Hvedemelet gemmer du til allersidst og kommer i, lidt efter lidt til dejen er mættet. Det er bedre at bruge lidt for lidt, end lidt for meget. Ælt dejen grundigt og længe. Herefter skal dejen hæve under klæde, i minimum halvanden time, på køkkenbordet. Gerne længere. Imens forbereder du fyldet, som blot skal røres grundigt sammen undtaget purløget, som hakkes groft inden det kommes i. Drys nu mel på bordet. Og rul dejen ud - cirka 55x35cm. Fordel fyldet på hele firkanten.

FØLG OGSÅ MED PÅ INSTAGRAM <<

Skinkeknuder Marker midten på dejen og fold dejen på den lange led. Herefter skærer du cirka 20 strimler ud. Tag et stykke, snor det om sig selv, rul et par gange om to fingre og hiv enden op. Er du i tvivl, så googl blot kanelsnurrer på youtube – der findes rigtig mange fine videoer og fremgangsmåden er fuldstændig den samme. Skinkeknuder Lad efterhæve i cirka 20 minutter. Bages i cirka 20 minutter ved 200 grader (alm ovn). Kan med fordel fryses. Skinkeknuder Find også opskrift på // Verdens bedste hvidløgsknuder // Verdens bedste hvidløgsflutes // Spinatboller // Grove spinatboller // One pot pasta - aftensmad på 10 minutter //