Chokoladekagen over dem alle

Chokoladekagen over dem alle Chokoladekagen over dem alle Det er kun få dage siden vi blev kaldt hjem fra Thailand og jeg er allerede ved at indse, at jeg slet ikke kan styre mit bageri, når vi er så meget hjemme. Altså kage bageri må jeg hellere indskyde. Vi skal jo lige hygge lidt her i vores selvvalgte karantæne. Og skal det nu være så er chokoladekagen her altså ikke det værste bud. Bundene er baseret på Black magic kagen og fyldet er også lidt af en chokoladebombe.

Opskrift på verdens bedste chokoladekage

Cirka 8-10 personer Chokoladekage – 2 bunde: 5 dl hvedemel 2 dl farin 2 dl rørsukker 2 dl kakao 1 tsk bagepulver 1 tsk natron 1 tsk salt 2 1/2 dl mælk 1 dl olie 2 æg 2 tsk vaniljesukker 1 krus kaffe   Chokoladecreme 1/2 liter fløde 2-3 spsk flormelis 200 gram mørk chokolade (gem lidt til pynt) 2-3 spsk kakao   Pynt Hakket mørk chokolade 1 bakke jordbær

FØLG OGSÅ MED PÅ INSTAGRAM


Start med at tænde ovnen på 180grader (alm ovn). I en skål mikser du de tørre ingredienser (mel, rørsukker, farin, salt, kakao, bagepulver, natron). I en anden skål mikser du mælk, æg, olie og vaniljesukker. Bland forsigtigt de tørre og våde ingredienser sammen. Hæld kaffen i. Dejen bliver nu ret tynd. Del dejen i to 20cm springforme og bag i cirka 22-25 minutter. Tjek med enden af en tændstik om bundene er gennembagte. Lad køle. Imens kan du passende lave fyldet. Kom fløde, kakao og flormelis i en skål og pisk til flødeskum. Grunden til at måle på flormelis og kakao er cirka mål er så du kan smage til og få chokoladecremen lige som du synes bedst om. Mere kakao og mindre flormelis gør den mere bitter, hvor omvendt gør den mere sød. Hak den mørke chokolade og tilsæt. Kom det halve af chokoladecremen imellem bundene og det sidste på toppen. Pynt med jordbær og hakket chokolade inden servering. Chokoladekagen over dem alle Find også opskrift på // Toffifee cheesecake // Chokoladeboller med flydende chokolade midte // Walesstang // Spinatboller //