Gave inspiration til 3 årige og en rabatkode på 15%

For et par uger siden spurgte jeg på instagram efter forslag til fødselsdagsgaver til 3 årige. Der kommer massere af gode forslag og da jeg selv elsker at blive inspireret i retninger jeg måske ikke selv havde tænkt, så kom der dette indlæg ud af det :) Nogle ting har vi allerede selv og andre er på ønskelisten. C & Z skulle den anden dag lave en lille video til deres bedsteforældre med gaveønsker. Det kom der ikke så mange ønsker ud af eller det er jo løgn, for Z ønsker sig en blå gave og C ønsker sig en lyserød. Pt lyder det til indholdet af de blå og lyserøde gaver er mindre vigtigt, selvfølgelig medmindre det lever op til farverne :P Haha de er altså et par sjove madammer. Elsker at de er blevet så store at vi nu kan have samtaler, de sætter ord på deres følelser og jeg små tuder engang imellem over hvor stærkt det hele går og hvor højt jeg elsker dem, for hver deres meget forskellige personligheder. Deres fødselsdag er d 7 juni. Tænk sig 3 år siden de kom til verden. Det er så vildt!!! Egentlig skulle de jo have været juli børn, men tingene gik jo lidt anderledes end forventet. Jeg har været på udkig hos Sundleg og det er der kommet dette indlæg ud af, så må vi se om jeg snart kan få lokket en ønskeliste ud af mine unger. Løbecykler har hos os, i hvert fald et års tid nu været meget populært. De fræser rundt på dem og er faktisk ret hardcore til det og så er det jo ligesom Bobles super motorisk træning. Dukkehus var også et forslag, som kom i tråden på instagram. Det må jeg indrømme, at jeg overhovedet ikke selv havde overvejet. Men igen, det er jo netop derfor det nogle gange er rart med andres inputs :) Badelegetøj blev også foreslået og det må jeg give ret i er en god ide. I hvert fald, så synes mine små bade nymfer, at bad er helt fantastisk og legetøj deri er nærmest endnu bedre.
Untitled #12

// Løbecykler // Dukkehus // Badelegetøj //

Et andet forslag, som der kom flere af var legekøkken og legemad. Der har pigerne også allerede og har også det sidste år haft enorm stor glæde af det. De laver mad til den store guldmedalje. Legemad kunne de godt bruge en opdatering på og is er da næsten et must, når vi går sommeren i møde :P Djeco snekuglerne har jeg elsket fra første blik. Jeg indrømmer blankt at det nok mest er mig, som synes de er undværlige. Men er nu sikker på pigerne ville elske dem, hvis jeg viste dem, dem.
Untitled #11
 

// Djeco snekugle // Djeco snekugle // Djeco køkken // Legemad //

Men jeg har altså også været forbi udelegetøj - der blev nemlig også foreslået trampoliner og badebassin på Instagram og det har Sundleg altså et stort udvalg af. Da pigerne var små havde vi sådan et babybassin og de elskede det. Hold op der blev plasket i haven den sommer. Nu er de vist vokset ud af soppebassin, men de elsker altså stadig og bade. En trampolin er jeg også ret sikker på ville hitte. De har sådan en lille ind, som står i stuen og den bliver der hoppet lystigt på, men størrelsen sætter ligesom sine begrænsninger for udfoldelserne. Hey og hvor søde er de vandkander lige? Helt perfekte til, når pigerne hjælper mor i haven. Selvom Z nok ville foretrække blå, imens C ville være helt oppe og ringe over den lyserøde farve :P En gynge tænker jeg også ville være perfekt. Vi har lige træet til det i vores nye have :D

IMG_7501 // Badebassin // Trampolin // Vandkander // Gynge // Hos Sundleg er de altså ret søde, her har jeg nemlig fået en rabatkode på 15% som virker til imorgen (mandag d. 25/5). Rabatkoden er tvillingernesmor Gå til Sundleg HER og deres outlet HER, hvor du altså også får 15% ekstra.

Indlægget indeholder aff links