Sjove muffin får med mini skumfiduser

Annonce, da indlægget indeholder affiliate links

Muffin får Dem her lavede jeg oprindeligt til mine døtres afslutning i vuggestuen, hvor de var et kæmpe hit. Men de små muffin får er jo også perfekte til dessert f.eks. her i påsken. De er både sjove og søde, og store såvel som små falder pladask for dem. Og så ligner de jo Shaun the sheep, Frode får (F for får) eller lammet Timmy (Timmy Tid) om man vil, ret meget :P De er lette at lave. Skumfiduserne er størrelse mini og købt i Bilka, som altid har dem i deres sortiment. Jeg har brugt chokolademuffins, men i virkeligheden kan man jo bruge hvilken som helst. F.eks. citronmuffins, bananmuffins eller f.eks. regnbuemuffins af drømmekagedej.

Opskrift på muffin får med skumfiduser

12 stk muffins 200 gram sukker 2 æg 150 gram hakket chokolade 100 gram smør 1 tsk bagepulver 50 gram kakao 150 gram hvedemel 2 1/2 dl mælk 1 tsk salt   Du skal også bruge: Smørcreme  (snyd og køb den færdig, eller lav f.eks. med Toblerone eller alm chokolade) Sort fondant (eller brug fondant i andre farver - se billede nedenfor) Øjne Mini skumfiduser Muffinforme En muffin bageform   Pisk æg og sukker sammen i en skål. Hak chokoladen og tilsæt det, mælk samt smør. Herefter blandes mel, bagepulver og kakao i. Til sidste blander du mel og salt i. Fordel dejen i 12 muffin forme. Jeg bruger en bageform, når jeg laver muffins. Så slipper man får de vælter og dejen løber ud, imens de er i ovnen. Det sker i hvert fald altid for mig :P Så skal muffins i ovnen og bages ca 15 minutter ved 200 grader. Midt i ovnen. Lad dem køle af. Imens kan du lave smørcreme og fondantfigurer. Jeg snyder nogle gange med smørcremen og køber en pulver udgave. Rør smørcremen sammen. Form små hoveder til får. Jeg brugte ende på et grillspyd til at lave næsebor. Rul små øre og sæt fast. Øjnene satte jeg fast med en lille klat smørcreme. Stil dem på køl til de skal bruges.

Følg også med på Instagram


hoveder hovede2 hovede3 Så er der kun tilbage og "samle" fåret. Du starter med at smøre smørcreme på. Sæt hovedet på og fordel herefter skumfiduserne, så de dækker din muffin. Velbekom! :) muffin får med mini skumfiduser muffin får med skumfiduser [caption id="attachment_11573" align="alignnone" width="1500"]Lav eventuelt fårene med forskellige farver fondant og farvede mini skumfiduser til påskebordet Lav eventuelt fårene med forskellige farver fondant og farvede mini skumfiduser til påskebordet[/caption] Find også opskrift på // Muffins som Regnbuefisk // Mumie pølsehorn // Smølfe muffins // Hjemmelavet modellervoks // Påskekage med marcipanæg // Sjove marmorede drage æg // Snickers påskeæg //