Vind dit favorit Units skumdyr

SAM_2155

Indlægget er lavet i samarbejdet med Units (annonce)

Mon i kender Units Animal Farm? Herhjemme er det ret populært og leges ofte med. Helt præcist er det skumdyr i forskellige størrelser. Animal farm serien findes i f.eks. gris, får og ej at forglemme en traktor i EVA-skum (se udvalget HER). Ungerne bruger både dyrene som det de er i deres leg, men også som f.eks. tumlemøbler. Det gør legetøjet utroligt alsidigt og det er sikkert også derfor at de, flere uger efter de har fået dem, stadig leger med dem hver eneste dag.

I dag legede de både med hegnet, som holdt dyrene inde og traktoren som kørte i marken med gylle lort. Ja jeg ved altså ikke hvor det udtryk stammer fra. Men det har pigerne navngivet det :P Ligesom om at gylle ikke havde pondus nok til at dække over stanken. Efterfølgende brugte de traktoren og dyrene til at bygge en væg ved siden af rutchebanen. Bagefter lagde de et tæppe over og havde så en hjemmelavet hule. Fantasien fejler i hvert fald intet. Desværre var mit kamera løbet tør for strøm, men hulen bliver ofte lavet, så mon ikke at jeg fanger det en anden dag.

Deltag i konkurrencen under billederne

SAM_2148 SAM_2150

Bette måsen er altid dragen i de stores leg. Baseret på det eventyrlige faktum, at dragen altid kommer og tramper det hele i stykker. Ligesom dragen nu er ved at spise et får og har splittet hegnet af, så de andre dyr stikker af.

SAM_2156

Og her kommer lidt nørderi, men det fortjener at blive nævnt. Units er, som nævnt, produceret af EVA-skum, som er miljørigtigt og hverken indeholder phtalater eller andre skadelige stoffer. De er vaskbare og CE-mærket.

For at deltage i konkurrencen skal i lige omkring Units hjemmeside HER og vælge jeres (eller jeres barns) favorit Units Farm Animal. Herefter skal i skrive hvilken det er i en kommentarfeltet (husk størrelse) herunder :) Den heldige kartoffel, som udtrækkes, vinder sin favorit.

Vinderen trækkes helt og aldeles tilfældigt d. 18/4, hvor et vinderopslag laves :)