Min fodboldstjerne plus konkurrence

Indlægget er sponsoreretSAM_2713

SAM_2711 SAM_2710

Den lille fodboldstjerne i fuld aktion, da hun spillede fodbold med sin far. Jeg elsker simpelthen at se dem tumle rundt samme, grine og hygge sig. Ja faktisk er det da lige til at blive ramt i hjertekulen af. Ikke nok med at barnet er overordentlig bedårende, når hun stamper rundt efter bolden, så er far/datter båndet bare noget helt specielt. Når jeg ser dem sammen sender det mig fluks tilbage til egen barndom og lune sommeraftner, når vores far spillede fodbold med min lillebror og mig. Vi elskede det og forsatte gerne til, at det kneb gevaldigt med at se bolden i skumringsmørket. Den slags minder er uvurderlige og jeg er glad for vi har en hverdag, hvor der er massere af dem til gemmeboksen.

I anledning af EM har Libero lavet fodbold bleer, eller i hvert fald designet på bleerne, til alle de små kommende fodboldstjerner, som selvfølgelig skal ha' god polstring på måsen. Og selvfølgelig også et matchende fodbold sæt. Selvom Danmark ikke deltager ved EM, så kan vi jo godt ride med på den fodbold bølge der sikkert kommer herhjemme. Jeg kender i hvert fald en mand i husstanden, som håber han kan lokke sine døtre til at se fodbold. Især nu hvor det ikke er lykkedes med hustruen :P

Fodboldsættet, som den bette tumler rundt i, kan du også få fingrene i på flere måder. Enten ved at vinde det længere nede i dette indlæg, ved at samle blekoder på Liberos ble indpakning eller ved at deltage i den konkurrence, som Libero sparker i gang på Instagram lige om lidt. Der kommer nye vindere hver uge, så hold øje med @Liberodanmark.

Tilbage til det med at samle blekoder, så kræver det blot, at du melder dig ind i Libero klubben (hvis du ikke allerede er medlem selvfølgelig). Det er ganske gratis og i min optik er der kun fordele forbundet med medlemskab. F.eks. får du en gratis pakke prøve bleer, hvis du er gravid eller har en nyfødt. Se mere om det HER. Og når du er medlem kan du altså også samle blekoder (på blepakkerne Up & Go og Comfort) ind til enten en Danmarksdragt, som vores, en uden navn eller en Danmark body. Koderne skal efterfølgende registres hos Libero HER, for at få dragten. Easy Peasy.

Med hensyn til Libero Comfort så er vi generelt ret godt tilfredse med dem. Den holder tæt på både nummer 1 & 2. Men den er ikke så smørblød, som Libero Touch, som jeg har skrevet om HER og HER. Den er dog også et hak billigere. Men jeg synes faktisk, og det her må i ikke hænge mig op på sådan rent videnskabeligt, da det bare er min observation, at det virker til at de ekstra kroner er givet godt ud. Altså sådan generelt i forhold til budget bleer. Det virker til at sugeevnen er bedre. Bleen føles ikke så hurtig tung og dermed bruger vi heller ikke så mange bleer. Måske det udligner prisen? Det har jeg ikke regnet på må jeg indrømme. Men vi køber faktisk ikke budget bleer mere og har ikke mærket nogen forandring budgetmæssigt.

Konkurrence under billeder

SAM_2687

Bleer til morgendagens små stjerner

SAM_2690

Og nu til konkurrencen. I kan nemlig vinde Libero fodboldsættet i  str. 86/92 (uden navn) samt matchende Libero Danmark EM bleer. For at deltage skal du blot skrive hvilken lille fodbold stjerne, som skal have gevinsten?

MELD JER IND I LIBERO KUNDEKLUB

Jeg trækker en vinder d. 31 maj 2016 på helt og aldeles tilfældig maner :)