Verdens bedste gulerodskage med frosting

Verdens bedste gulerodskage med frosting Verdens bedste gulerodskage med frosting image Det her er uden tvivl verdens bedste gulerodskage med frosting. Den er super simpel at lave, kræver ikke de vilde ingredienser, men den smager bare så godt. Selve kagen bliver svampet, lidt krydret og smelter nærmest i munden. Frostingen er bare lækker og jeg kunne spise den med ske :P På toppen har jeg pyntet med lidt valnødder, frysetørret hindbær og guld krymmel. Jeg har bagt i en 26 diameter springform og kagen er rimelig stor. Heldigvis holder den sig godt. Vi havde den i køleskabet i 4-5 dage før det sidste var spist.

Opskrift på verdens bedste gulerodskage med frosting

  Kagedej 3 dl olie 3 dl rørsukker 4 æg 6 dl hvedemel 2 tsk natron 1 spsk kanel 1/2 tsk salt Cirka 50 gram hakket valnødder 300 gram revne gulerødder   Frosting: 200 gram Philidelphia smørost 50 gram smør 150 gram flormelis Vaniljesukker (smag til)   Pynt: Valnødder (resten af posen, cirka 30 gram) Frysetørret hindbær Guld krymmel     Step 1: Tænd oven på 175 grader. Rør olie og rørsukker grundigt sammen. Tilsæt et æg ad gangen under omrøring og rør grundigt sammen. Miks mel, kanel, salt, natron sammen og tilsæt det. Sidste røres de revne gulerødder i sammen med valnødderne. Kom i springform (jeg brugte 26cm) eller bradepande. Bages i cirka 45 minutter. Bagetiden kam variere alt efter ovn.   Step 2: Rør smørost og smør godt sammen. Tilsæt flormelis og pisk sammen. Smag til med vaniljesukker.   Step 3: Når kagen er helt afkølet smøres frostingen på. Jeg har pyntet med valnødder, frysetørret hindbær og guldkrymmel.   Find også opskrift på // Hindbærdrøm - friske hindbær og hindbærskum på mandelbund // Toffifee cheesecake // One pot pasta - aftensmad på 10 minutter // Birkes til morgenbordet //