Delte mavemuskler, en test og før/efter billeder af dunken

Sponsoreret

image Som jeg nævnte i mens vi var på ferie har jeg fundet ud af at jeg har delte mavemuskler. Egentlig var jeg blevet ret træt af at jeg konstant lignede en i 3 mdr - ret meget længere henne efter måltider. Jeg udelukker ikke at en del af topmaven skylder min ringe kost. Men en ret stor del var jeg nu sikker på ikke skyldtes for meget cola og chokolade. Efter en del googlen rundt fandt jeg ud af at man altså kan have delte mavemuskler. Når man tænker på at min mave, med tvillinger indenbords målte cirka 128 cm må jeg indrømme, at det gav ganske god mening, at mine mavemuskler skulle være blevet udsat for en smule hærværk. Iøvrigt mindes jeg også at en jordemoder engang sagde de var delte, da jeg havde tobleronemave. Altså den blev spids, når jeg rejste mig fra briksen. Men jeg tænkte ikke videre over det dengang. En konsekvens ved delte mavemuskler kan også være problemer med lænden og også her kunne jeg tjekke af. Det har jeg nemlig ganske længe haft. Efter jeg ganske perifært nævnte problematikken her i blogsfæren modtog jeg flere mails og beskeder fra nogle af jer der tænkte, at den måske også kunne være gal hos jer. Det er relativt let at finde ud af. Jeg googlede delte mavemuskler og fandt diverse test. Delte mavemuskler

Adidas løbetights fra Ellos

  De instruerede mig i at ligge mig ganske fladt ned på ryggen på gulvet. Helt ret, som en lineal. Bøje mine ben og sætte fusserne i gulvet. Sætte tre fingerspidser ned mod den skvulpende bløde mave lige over navlen og løfte mit hovedet. Her smuttede mine fingre så lige fluks ned og jeg kunne mærke mavemusklerne spænde op på hver side af fingrene. Ret spøjs fornemmelse i øvrigt. Men google lige delte mavemuskler, så finder du gode guides og uddybende forklaringer. Hvis man har delte mavemuskler og de er meget delte må man heller ikke bare starte med at træne. Der skal lidt ekspertise til. Min rectus diastase, som navnet helt korrekt er, var dog ikke større end at jeg kunne læse mig til, at jeg kunne kaste mig ud i specielle øvelser. Jeg købte mig til et program online, som let kan laves lige herhjemme i stuen og ind til videre er jeg altså ret imponeret. Programmet er hurtigt, hårdt og effektivt. Let's face it, jeg bruger ikke timevis på træning. Jeg er sgu træt når ungerne er puttet. image 14 dage inde i min træning kan jeg simpelthen ikke længere få fingrene imellem mine mavemuskler. Enten er de helt overspændte fordi jeg er blev bidt af en gal mave trænings hund eller også er de her øvelser bare geniale. Jeg tror på sidste nævnte. Jeg kan allerede mærke effekten af øvelserne. Min holdning er bedre og jeg har 7-9-13 ikke haft ondt i lænden i 14 dage nu og det er usædvanligt. Maven spænder ligesom op af sig selv og jeg føler mig ikke så oppustet eller gravid at se på.

Før og efter billeder af delte mavemuskler

Men smarte mig tog altså også billeder inden jeg første gang lavede øvelserne. Det er dem til venstre, hvis i er i tvivl. Det er lige inden aftensmad, så jeg har altså ikke lige spist, selvom billederne kunne efterlade netop det indtryk. Ej heller gemmer sig en lille bebs i dunken. Sådan så jeg bare ud, når jeg stod ganske afslappet. På billederne til højre ser vi igen min dunk. Blot 14 dage senere. Igen i yderst afslappet tilstand. Der er stadig lang vej igen, men de så synlige resultater på den ringe tid har virkelig givet mig blod på tanken. delte mavemuskler Ja faktisk har jeg investeret i træningstøj. Sådan noget har jeg ikke haft til andet end sofa brug i over 10 år. Sørgeligt, men sandt. Men nu skal det altså være. Jeg er træt af topmave, flad mås og trætte lår. Jeg vil strammes lidt op. Til det har jeg i øvrigt også allerede investeret og afprøvet flere hjemme træningsprogrammer. Jeg er ret tosset med at jeg bare kan træne, når ungerne er lagt i seng eller nogle gange, imens de leger lige ved siden af. Mine løbetight, som det egentlig er, er købt ved Ellos, som har et ret stort udvalg indenfor sportstøj. Både kendte mærker, som Adidas og så deres eget. Jeg venter faktisk en sports bh hvad dag det skal være. Det glæder jeg mig til. Det hoppen bryder pigerne, altså forpartiet, sig nemlig ikke altid om. Jeg tænker at give updates, som mave træningen skrider frem og måske endda også flere billeder. Det er ret fedt det her synes jeg. Tænkt hvad der kan være sket om en måned eller to :D   Følg med på Instagram under navnet @nannapretzmann og Snapchat under tvillingernesmo :)