Legehus: Byg selv legehus

Så blev vi endelige færdige med projekt "mal legehus udvendigt" - nu mangler vi "bare" det indvendige :) Legehus Legehus Vores udbrydder høne Åse er åbenbart en lille linselus.. :P Legehus

Vores legehus

Lidt oplysninger til jer der ikke tidligere har læst med her på bloggen. I kan finde de første indlæg her og et her. På første link ses billeder fra de dag vi satte legehuset op og på sidste link ses det legehus, som vi har ladet os inspirere af.

Huset er bygget af min svigerfar og hovedsaligt lavet i affaldstræ, som bare skulle have været smidt ud. Ikke fordi det fejler noget - det er bare rester, som ikke kan bruges i et stort firma. Det er lavet i elementer, så det kan skilles ad igen, for p.t bor vi til leje (mens vi søger det helt perfekt hus). Derfor laves taget heller ikke helt færdig på legehuset, da vi jo så ikke kan skille det ad igen - lige nu er der kun underpap på, men forstil dig et kuldsort tagpap tag :)

Selve legehuset er på 2,10 x 2,80

Terrassen er på 2,10 x 1,20

D.v.s. ialt 2,10 x 4,00

Huset er altså ret så stort og indvendigt er det så højt at vi voksne også kan stå op - det er super skønt, når vi nu bruger alle døgnets timer i legehuset :) Det er fyldt med fine detaljer og vinduerne kan blandt andet åbnes – til stor glæde for Blobberne, som synes det er enormt sjovt at åbne op, så vi kan snakke gennem vinduet.

Legehuset er først malet med grunder og derefter 3 gange med gul og 2 gange med hvid før det dækkede. Vi har valgt at male med Pinotex i håb om det betaler sig at investere i lidt dyrere maling, så det forhåbentlig varer nogle år inden vi skal male igen ;) Der er brugt 5 liter gul maling og indtil videre en halv bøtte hvid (5 liter spand), men jeg tror ikke der er nok til at male det hele indvendigt, så vi skulle nok have købt en større bøtte. Men nu må vi se :)

Den gule farve er forresten blandet op til os, men evt. kan jeg finde farvekode, hvis i er interesserede - bare smid en kommentar nedenfor, så finder jeg den :)

Legehus foto 5 (26)

foto 3 (36)

Man er vel weber fan :) Blobberne har fået grillen af deres faster og onkel, den er vist købt i Kvickly eller Føtex.

foto 1 (43) foto 2 (44)

En altankasse bliver man jo nød til at have, når man har fået sådan en lækker terrasse :) Altankassen er fundet i Plantorama.

foto 5 (27)

foto 3 (37)

Billeder af legehuset indvendigt følger, når vi får begyndt derinde. Lige nu har vi kun nået at grunde :)

Hvis du har lyst kan du følg med via bloglovin her, facebook her og instagram her (eller søg på tvillingernesmor) ;)