Konkurrence: Give-away på skøn postkasse til børn

Vinderen er fundet - tillykke Kristina Romby :)

Mail er sendt afsendt til dig :)

  Frk Mage er både en butik og webshop. Butikken er beliggende i Gilleleje, så når jeg ikke er så heldig at den ligger tæt på mig, så er jeg er meget glad for at jeg har muligheden for at handle i webshoppen istedet  ;) Hos Frk. Mage finder du en blanding af retro, nordisk og romantisk stilarter og det resulterer altså i et ret så skønt udvalg. Kig blandt andet forbi deres udvalg af møbler til børn lige her, men pas på - hvis du lader dig friste lige så let som mig får du sikkert smidt noget i indkøbskurven inden du har forladt siden :) Frk. Mage har været så fantastiske at give mine læsere muligheden for at vinde en af de skønne postkasser i en valgfri farve... Hvor heldig kan man være ;) Postkassen passer perfekt på f.eks. et legehus og der skal vi altså selv have denne skønne sag Postkasse - Gul Du kan se udvalget af postkasser lige her :)  
  • For at deltage skal du klikke ind på Frk. Mage for at se hvilken farve du kunne tænke dig og herefter indsætte link eller farve i en kommentar herunder sammen med en lille kommentar om hvor postkassen skal sidde :)
  Konkurrencen afsluttes d. 6/7 2014, hvor vinderen vil få direkte besked via e-mail, så det er vigtigt du skriver den korrekt, når du skriver din kommentar :)