Fifs til at pimpe en lækker eftermiddagssnack op

Sponsoreret

img_3628 Jeg ved ikke om i husket det, men sidste år lavede jeg et lille samarbejde med Tulip (her & her). Det handlede om deres nye leverpostej og umiddelbart er leverpostej og pålæg altså også det jeg forbinder Tulip med. Men ikke længere, for Tulip har netop lancerer noget helt nyt. Focaccia og pølsehorn med 30% fuldkorn, så de med god samvittighed kan kommes i madpakken eller bruges som snack, f.eks. når ungerne kommer godt sultne fra børnehave. Hos os er de allerede et kæmpe hit. De er allerede færdigbagte og kan derfor kommes direkte fra frost i madpakken eller de kan lunes i ovnen og spises som snacks, når tiden er knap eller man hellere vil bygge lego slotte end bruge tiden på at kokkere. Nogle gange må det bare gerne være let, men stadig nærende, i en travl hverdag. Herhjemme bruger vi Tulips fuldkorns focaccia og pølsehorn på begge måder og faktisk er et par poser af hver slags allerede blevet fast inventar i fryseren. Ganske enkelt fordi det er så let lige at hive en pose op og fordi de faktisk smager rigtig godt. img_3536 img_3626 Nogle gange spiser vi brøddene præcis som de er og andre gange pepper vi dem lidt op. Da vi kom hjem fra ferie var vi godt trætte og jetlaggede, men havde også brug for noget mættende i maverne. Jeg havde på forhånd bestilt både fuldkorns pølsehorn og focaccia på Shobr.com (de fåes også på Nemlig.com), så det stod og ventede foran hoveddøren, da vi kom hjem. Virkeligt dejligt ovenpå en lang rejse.

Pimp dine fuldkornssnacks let og hurtigt

Jeg varmede lynhurtigt ovnen, og varmede både pølsehorn og focaccia. Lige inden pølsehornene var færdige dryssede jeg lidt revet mozzarella over. Ganske simpelt, men ungerne er vilde med det. Som i helt tossede og nu synes de, det hører sig til på deres pølsehorn.Men det smager nu altså også godt ;) img_3538img_3627

Til focacciaen vendte jeg en hurtig salat. Det tager højest et par minutter, men smager så frisk, sødt og lækkert oven på fuldkorn.

Det skal du bruge

  • Rucola salat
  • Jordbær i tynde skiver
  • Ost (jeg foretrækker Prima Donna)
  • Olivenolie
  • Flydende honning

Vend en smule olivenolie og honning sammen i en skål. Tilsæt rucola salat og jordbær skiver. Vend forsigtigt rundt. Kom på Tulip focaccia brød og riv lidt ost på rivejernet henover.

Selvom det kan lyde en smule spøjst med jordbær, så prøv. Det smager ganske enkelt fantastisk og jeg ville selv elske det i madpakken ;)

img_3540img_3539

Find et hav af lækre opskrifter og madpakke inspiration hos Tulip