Lækre hjemmelavede hindbærsnitter

Indeholder reklame links

Hindbærsnitter tempimageforsave tempimageforsave Det er efterhånden et par uger siden jeg sidst bagte hindbærsnitter, men som jeg sidder her og taster opskriften ind til jer må jeg indrømme at tænderne løber lidt i vand efter at bide i sådan en basse. Hjemmebagte hindbærsnitter smager bare skønt. Det er både ungerne og jeg enige om.

Opskrift på hindbærsnitter

Cirka 12 styk 200 gram blødt smør Ca. 5 dl hvedemel 1 æg 50 gram mandler (køres til mel i minihakker) 1 dl flormelis   Fyld Ca. 200 gram hindbærmarmelade   Glasur Ca. 4 dl flormelis 3-4 spsk vand Krymmel/frysetørret hindbær   Skær smørret i mindre stykker og smulder den ned i hvedemel. Tilsæt de øvrige ingredienser og saml dejen til en jævn dej. Lad hvile i køleskabet i en times tid. Del dejen i to og rul hver del ud til. Stykkerne skal måle 20x30 cm. Kom stykkerne på en bageplade og del hvert stykke i to på midten, således der nu er 4 baner i alt. tempimageforsave Bages ved 200 grader (alm ovn) i cirka 12 min til gyldne. Bag ikke for længe, da min erfaring så er at banerne lettere smuldre. Lad køle. Kom herefter hindbærmarmelade på to baner og glasur samt pynt på de resterende to. Saml herefter og skær ud i cirka 5 cm brede hindbærsnitter. tempimageforsave tempimageforsave tempimageforsave Find også opskrift på // Spinat boller // Squash boller med spinat // Citronmåne // Kanelsneglekage med vaniljecreme // Toffifee cheesecake //