Mit favorit sommer sæt – Nanna Pretzmann
Vind en Kärcher vinduesvasker

Mit favorit sommer sæt

Jeg har købt det, jeg er sikker på bliver mit favorit sommer sæt 🙂 Jeg ved det selvfølgelig ikke endnu, for varmt er der jo ikke ligefrem, men jeg er helt tosset med både print og farver. Og så skriger det bare sommer, synes jeg.

Faktisk mangler jeg kun at bruge shorts, for top, bh og blazer har jeg allerede brugt med et par jeans fra Cheap Monday. De er billige og så er de bare perfekte til mor maven. I hvert fald den model, som hedder High Spray. Du kan se dem HER.

Har i endnu ikke prøvet blonde bh fra Erbs, så skylder i jer selv den tjeneste. Den er så feminin og utrolig behagelig at have på. Nærmest som at gå natural. Jeg var bare så dum at få købt en str for lille. Jeg troede det ville gå, men jeg skal vist have fundet en størrelse større, så der er styr på damerne.

Untitled #8

 

// MbyM shorts // MbyM top // Blazer // Erbs Camilla Bra // Tommy Hilfiger sandaler //

Hvad synes i om sættet? Kunne i finde på at købe det?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vind en Kärcher vinduesvasker