Sommer i en sko – Nanna Pretzmann
Mine tvillingers guldkorn

Sommer i en sko

 

DSC04302Jeg har en lille (læs: stor) passion for sko. Man kan simpelthen aldrig få for mange. Det tænker jeg en ret stor del af den kvindelige befolkning giver mig helt ret i. Min mand forstår det ikke. Han er typen, som nærmest kun (gisp!) har to par sko. Jeg tænker så en blanding af ham og mig nok egentlig ville give et mere fornuftigt resultat. Omend min samling godt nok er skrumpet betydelig efter jeg er blevet mor. Jeg elsker stadig min stilet samling, men den bliver bare ikke luftes på samme måde, som “før børn”. Der er ligesom ikke så mange anledninger som tidligere. I øvrigt er jeg nok også blevet mere komfortabel. Jeg vil hellere have kvalitet frem for kvantitet. Og så gider jeg altså ikke gå en helt aften og have ondt i fødderne. Det var jeg altså mere kold omkring førhen. Var stiletterne smukke skulle jeg nok have dem på en hel aften. Selvom det betød ømme ankler og vabler på vabler. Det ser jeg ikke rigtig ske mere. Haha 😛

Den anden dag, da jeg var ude at shoppe købt jeg mig selv et par Tommy Hilfiger wedges. Egentlig havde jeg først fået øje på en model, som var cirka dobbelt så høj. Men efter et indfald af lidt fornuftig bestemt jeg mig for denne knap så høje model. Den skal bruges, som hverdags sandal henover sommeren og det må jeg altså sande ikke kommer til at ske, hvis de er dobbelt så høje. Fordelen ved wedges er jo så, at man nærmest ikke mærker at man har lidt hæl på. Tommy Hilfiger har altså lavet flere ret så fine sommer sandaler, hvis jeg skal sige det og så er jeg vild med de findes i flere højder. Jeg har kigget lidt online og fundet et kæmpe udvalg af dem HER. Hver gang jeg kigger på mine kommer jeg til at tænke på palme strande, store kolde cocktails og varme sommernætter. Virkeligheden er nok nærmere at skoene har vundet sig en sommerferie på Bornholm med børn 😛 Haha 🙂

DSC04298 DSC04297

 

Jeg har tidligere vist at jeg havde bestilt et par Adidas med det mest sommerlige print. Jeg tror de er udsolgt nærmest alle stedet i DK, men jeg fandt dem på en tysk webshop og klikkede dem hjem. De er ankommet og lever fuldt op til forventningerne 🙂

DSC04365

Jeg kan så se, at de efterfølgende selvfølgelig har fået flere på lager i min størrelse hos Zalando lige HER

 

 

 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine tvillingers guldkorn