40% på Hust & Claire favoritter – Nanna Pretzmann
Mine børn på de sociale medier

40% på Hust & Claire favoritter

  
Det er vist ingen hemmelighed, at jeg synes Hust & Claire er ret så fint og pigernes tøjskab indeholder usædvanlige store mængder af det. Så da mailen med 40% på Stylepit tikkede ind tænkte jeg straks, at det måtte deles med jer 🙂  

Jeg har fundet nogle af vores favoritter – både pigernes og mine og linket direkte herunder, hvis i skulle være interesseret 😉

Vi bruger nærmest kun bodyer fra Hust & Claire til bette måsen. Kvalitet er høj, de er pæne (selv efter MANGE vaske) og så har de en perfekt pasform, som iøvrigt også holder efter mange vaske. Det oplever jeg tit ikke er tilfældet ved mange bodyer.

Sweater sættet er en favorit både ved Z og ved moderen. Z elsker at have det på. Det er jo dejligt sweat og samtidigt er det pænt.. Win/win. C favorit er absolut nederdelen. Hold  op hvor den bliver brugt meget. Helt vildt. Hun elsker kjoler og nederdele. Babyjakken bruger vi rigtig meget lige pt, hvor vejret er lidt svingende og det ikke helt altid er varmt nok til at undvære lidt overtøj, når man bare er en lille prut.

  
// Hust & Claire trøje // Hust & Claire bodyer // Hust & Clair forårsjakke // Hust & Claire trøje // Hust & Claire bukser // Hust & Claire nederdel // Hust & Clair baby jakke // 

Hvis i ikke har prøvet det, så vil jeg lige give min bedste anbefaling til uld fra Hust & Claire. Det er så lækkert og i fantastisk kvalitet. Og så er der også 40% herpå 🙂 Faktisk er det også pigernes favorit nattøj og det siger jo en del. Jeg husker selv uld, som noget kradsede og forfærdentlig noget fra min barndom. Det er altså slet ikke tilfældet her. 

Sommerjakken er jo faktisk ret heldigt at den er på tilbud. Vi bruger lystigt vores og regner med det er tilfældet flere måneder frem endnu, altså hvis vi ikke bliver ramt af en hedebølge i mellem tiden 🙂

  
// Hust & Claire bukser // Hust & Claire natdragt // 

Gå direkte til Stylepit presale HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine børn på de sociale medier