Om bryllups kuller, flødeboller og en omgang hjælp fra dig… – Nanna Pretzmann
Morgengrim, but loving life

Om bryllups kuller, flødeboller og en omgang hjælp fra dig…

I juli skal jeg vi ud og luftes, sådan for alvor. Med vin, dans, kærlighed og lækker kage. Det glæder jeg mig ustyrligt til. Selvom det er med en lille klump i maven jeg siger det, så trænger vi til at komme lidt ud, uden børn. Bare at nyde hinanden, drikke lidt for mange bobler og danse fjollet hele natten. Det bliver fantastisk, håber jeg. Det er jo heller ikke i en lille anledning vi skal ud. Vi skal nemlig til bryllup. Jeg elsker bryllupper og jeg skal nok pakke det store lommetørklæde hjemmefra. Jeg vander jo høns, som blev jeg betalt for det i sådanne anledninger. Men det er bare skønt, når kærlighed fejres 😀

Men, men, men selvfølgelig er der en lille ko på isen. For hvad skal jeg tage på? Egentlig var planen at jeg skulle bruge kjolen, som jeg havde på til bette måsens barnedåb (DEN HER), men den har de jo allesammen set mig i, for flere af gæsterne er jo gengangere. Fjollet I know, men når man endelig skal ud og luftes, så ville det da være skønt, hvis kludene også var helt nye (og usete) og man shinede lidt i sit nye tøj 😉

(Ad links) // Ganni Adelaide // Ganni Laguna Mess Dress //
Jeg har fundet to absolutte smukke (og dyre) kjoler, som jo slet ikke matcher vores budget. Fornuft er dog ikke min allerstærkeste egenskab, når jeg bliver forelsket i en smuk ting. Og Gud hvor jeg synes de er smukke. Mest den til højre. Den anden synes jeg er vildt sexet på en ikke anmasende måde. Men sort duer da ikke til bryllup, vel? Eller gør det? Hvilken synes du bedst om?

Et andet alternativ er, at i sidder med guldkorn eller forslag til kjoler? For jeg tænker nu jeg skal have kjole på, når jeg skal ud og luftes og vrikke med måsen. Og gerne en smækker lækker en af slagsen. Jeg vil sgu gerne smide en kasse flødeboller og en kæmpe krammer i puljen til den, som kan finde den perfekte kjole 😛

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Morgengrim, but loving life