40% på Ganni favorit – Nanna Pretzmann
Når opstarten med grød/mad driller - gode råd modtages med kyshånd 

40% på Ganni favorit

  
Kan i huske, at jeg sukkede over den her kjole i indlægget her

Jeg kunne virkelig godt tænke mig den, men havde lidt skrupler over prisen. Min mand havde dog set mit indlæg og syntes jeg skulle købe den (søde mand, hva’ 😉 ), så søndag sad jeg og kiggede på den. Jeg havde det dog stadig lidt svært med prisen, så jeg besluttede lige at tænke en dag mere. Totalt heldigt for dagen efter var den sat ned med 40%. Den er lige kommet ind ad døren. Beklager billede kvaliteten – min mand er min værste fotograf 😛 Aner ikke hvad manden laver med det kamera 😛

 Gå til kjolen HER
Indeholder aff links

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når opstarten med grød/mad driller - gode råd modtages med kyshånd