Brystopstrammende behandling hos Diego Dalla Palma – Nanna Pretzmann
Om at finde sig selv igen

Brystopstrammende behandling hos Diego Dalla Palma

image

image

Masken smøres på og man ligger herefter 20 minutter imens den stivner

Okay, det her har jeg seriøst glædet mig til at skrive om siden jeg igår var forbi klinik Diego Dalla Palma og, som nogle af jer gættede på instagram, få lavet noget med babsedutterne. Camilla, som i øvrigt er en gammel klassekammerat fra handelsskolen på Turøgade, laver nemlig en behandling som hedder Bust Firming. En brystopstrammende behandling. Med andre ord hæver den humøret hos babs og nutte og hvem hulen vil ikke gerne have lidt mere strut i babserne efter de er blevet en smule mere sydvendte i stemningen?!

Faktisk så jeg for noget tid siden Camilla i TvNord, hvor hun netop viste denne behandling, så jeg var ikke sen til at råbe højt og takke ja, da jeg blev spurgt om jeg havde lyst til at afprøve en behandling.

Behandlingen går ud på at tone, opstramme og reducerer strækmærker. Det vil sige at man selvfølgelig ikke går ind med en A-skål og kommer ud med en D. Men at forpartiet gives et løft, spændstigheden øges og strækmærkers synlighed vil reduceres. Da jeg hørte reducerede strækmærker var jeg pænt hurtigt til at høre om det eventuelt kunne virke på maven også. Der ligner jeg jo en vild tiger (se HER). Så det har vi faktisk givet et forsøg. Det er ikke prøvet før, så er rent eksperimenterende.

Jeg fik, som skrevet min første behandling idag og skal have 3 mere. Over de 30 dage, hvor behandlingen løber skal jeg hver dag smøre brysterne. Under behandlingen masseres brystet og der ligges også en maske på. Totalt afslapning og velvære.

Jeg opdatere lige løbende på resultatet, for jeg er altså selv pænt spændt på hvordan det hele udspiller sig.

Hvis i vil vide mere, så kig forbi HER
P.s. I september og oktober måned er der tilbud på behandlingen og den fåes til kr. 1250,- (normalpris kr. 1500,-). Det er for hele forløbet, som altså indeholder 4 x behandlinger + 1 x hjemmekit. Det er altså ret billigt!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om at finde sig selv igen