Fertilitetsbehandling – vores historie #3 – Nanna Pretzmann
Mini guide: Bangkok med børn - gode råd og tips

Fertilitetsbehandling – vores historie #3

image

LÆS DEL 1 & DEL 2

Anden forsøg gik godt, der var rigtig mange æg. Men det var modsat første gang meget smertefuldt at få taget dem ud. Tårerne løb af mine kinder igennem hele processen. Tilgengæld jublede jeg da de ringede og fortalte at der lå to guldæg klar til opsætning og til hele fire fryse forsøg på et senere tidspunkt. Æggene blev sat op og inden der var gået en uge tog jeg en test. Som var positiv. Medicinen man får gør at en test kan blive positiv, så de fraråder at man tester inden der er gået 14 dage. Men selvfølgelig kunne jeg ikke vente. Jeg turde, til trods for jeg i tidligere forsøg havde testet negativ på dette tidspunkt, ikke helt at tror på det. Så galning som jeg var testede jeg løs hver eneste dag og testen blev blot mere positiv for hver gang. På blodprøvningsdagen var jeg egentlig slet ikke i tvivl længere. Men jeg forsøgte at sige til mig selv at jeg ikke måtte tro helt på det før blodprøve resultatet.
Det blev dagen, hvor klinikken ringede med resultat. JEG VAR GRAVID. Mit htc niveau var tårnhøjt og damen nævnte da også om tvillinger ville være velkomme. Det kom jeg faktisk først i tanke om efter første scanning. Jeg var så lykkelig for at høre gravid, at jeg tudbrølede og slet ikke kunne fokusere. Jeg snøftede og hylede så højt, da jeg ringede til Dan at han straks troede det værste og begyndte at trøste. Det var der slet ingen grund til.

Scanningen man får i uge 7, efter en behandling, viste to små blinkende hjerter og aldrig har jeg følt mig så lykkelig og aldrig har jeg set Dan så bleg. Det havde han ikke regnet med tiltrods for, at vi jo havde fået sat to æg op. Dan er den fornuftige, imens jeg nogle gange er lidt flyvsk, så han tænkte selvfølgelig straks økonomi osv.
Graviditeten blev hængende og maven voksede sig kæmpe stor. Vi kommer ikke udenom den var en smule problemfyldt i slutningen, men den var hvert et sekund værd. Læs mere om det HER.

Efter 2,5 år kom lillesøster til. Den del af historie får i en anden dag…

Læs del 1 HER

Læs del 2 HER

3 kommentarer

 • Stella

  Hejsa.
  Jeg nyder at følge din blog. Og har afprøvet flere af dine gode opskrifter.
  Jeg er selv i fertilitets behandling. Har som dig også endomitroser. Da du fik lagt æg op havde du så nogen cyster?
  Jeg har netop fået lagt to æg op i dag og håber jeg er lige så heldig som dig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Årh hvor krydser jeg fingre, tæer og alting for at det lykkes lige netop nu <3 Jeg udviklede en cyste under første hormonbehandling, valgte at fortsætte og få lagt et æg op. På det tidspunkt vidste vi ikke jeg havde endomentriose. Da forsøget ikke lykkedes fik jeg fjernet cyste samt noget endomentriose i livmoderen. Jeg blev gravid i første hormonbehandling efter det 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • N

  Hvor er det en smuk historie! Min kæreste og jeg har prøvet siden februar, så jeg står og føler alt det samme som i din del 1. Tak for at sætte ord på!!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mini guide: Bangkok med børn - gode råd og tips