Undgå indbrud i din ferie – Nanna Pretzmann
Hybenrosesukker

Undgå indbrud i din ferie
Undgå indbrud i din ferieUndgå indbrud i din ferie

Egentlig har vi ikke de store rejseplaner denne sommer. Dels hele Corona situationen, dels ankommer lillebror i august og jeg er ved at være ret gravid. Men det betyder dog ikke at vi er hjemme hele tiden eller at det ikke bliver til nogle overnatninger væk hist og her. Vi forestiller os i hvert fald at besøge forskellige destinationer rundt omkring i det danske sommerland. Jeg forestiller mig, at de fleste af jer også holder jeres ferie rundt omkring i DK? Det var i hvert fald mit indtryk, da jeg spurgte jer ad på Instagram.

Noget af det, som giver mig ro i maven, når vi er på farten, er vores alarm fra G4S. Jeg føler mig mere simpelthen mere tryg, når jeg ved at vores alarm er slået til og at kontrolcentralen holder øje med uønskede gæster. Ovenikøbet rykker de også ud og tager en runde både uden- og indendørs, skulle alarmen gå. Og sørger for at dække vinduer/døre, hvis uheldet skulle ha’ været ude. Rent praktiks er det dejligt at vide, at der er nogle til at hjælpe, hvis man selv sidder langt væk uden mulighed for at stille noget op.

Tips til at undgå indbrud

  • Så derfor er mit første bud til at undgå indbrud selvfølgelig også at bestille et gratis sikkerhedstjek og anskaffe sig en SMARTalarm. Vi har selv medium pakken fra G4S, som indeholder både dørkontakter og sensorer med kamera, som aktiveres af bevægelse. Vores kæledyr (hunde og kat) sætter den i øvrigt ikke i gang. Det synes jeg er værd at nævne. Vi har nemlig haft en alarm, som konstant satte i gang af de firbenede og sikke en stress det gav. Du kan i øvrigt beregne prisen for en alarm lige her (og husk lige at tjekke den partnerkode, som jeg deler længere nede – den giver en gunstig rabat).
  • Udover selve alarmen har vi også mulighed for at styre lys via vores SMARTswitch. Det er super let at styre via G4S-appen, som kan hentes ganske gratis, når man har et SMARTalarm abonnement. Her opretter man nogle tidspunkter for hvornår lyset eller tv/radio skal tænde og slukke. Det hjælper med at give et indtryk af, at man faktisk er hjemme.
  • Udendørs lys er også at anbefale. Helst i sammenspil med lys indendørs, da det ellers fremhæver, hvor mørkt der er indendørs.
  • Vi har også allieret os med naboerne, som altid ved når vi er afsted. Det betyder at de har et vågent øje og f.eks. stiller skraldespanden frem, når skralden afhentes og sætter den tilbage igen efterfølgende. Små detaljer, som får huset til at se beboet ud.
  • Husk også at du ikke skal efterlade værdigenstande, som kan ses igennem vinduer. F.eks. er der ingen grund til at din Ipad flyder på sofabordet, når den kan gemmes væk i skuffen.
  • Jeg foretrækker at gøre både rent og rydde op inden vi tager afsted, men faktisk er det bedre at efterlade en smule rod. Det igen får huset til at se mere beboeligt ud. Det samme gør sig gældende udendørs, hvor du måske skal lade haveslangen ligge fremme og lade trillebøren stå. Måske kan du endda lokke naboer, familie eller venner til at slå græsset.

Undgå indbrud i din ferie

Hvis du overvejer en alarm kan jeg anbefale at give G4S et kald og få et gratis sikkerhedstjek eller regne lidt på priserne på deres hjemmeside. Og så synes jeg du skal benytte dig at tilbuddet om oprettelse på 0 kroner (på small og medium alarmpakker) og 10% på det månedlige abonnement, når du bruger partnerkoden Nanna50 ved oprettelsen*. 

Undgå indbrud i din ferie

*Tilbuddet udløber 31/8 2020

Beregn prisen på en SMARTalarm

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hybenrosesukker