Operation farvel og tak ammehår – Nanna Pretzmann
Hjemmedyrkede hvidløg | Sådan gør du

Operation farvel og tak ammehår


Min hårpleje er simpelhen gået hen og blevet mit mommy break. Jeg tager mig 20 minutter kun for mig, fylder badekaret, klappe hårmaske i håret og læner mig tilbage og nyder stilheden med en god bog. Det er en genial måde at genoplade batterierne, som jeg kun kan anbefale. Og her efter graviditet og opstartet amning har mit hår virkelig brug for ekstra pleje.

Måske kender du det? Håret, som efter at været blevet en del kraftigere i løbet af graviditeten, falder pludselig af i uoverskuelige mængder.
Det, der bliver tilbage, er tjavset og kedeligt. Sådan er mine tidligere graviditeter i hvert fald endt. Men denne gang kom jeg det sgu i forkøbet. Skal jeg være helt ærlig havde jeg ikke de store forhåbninger, da jeg sendte Dan i Matas efter Hairlust Hair Growth gummies til mig. Men jeg var altså nysgerrig nok til at give det en chance, for jeg har læst en hel del positive tilbagemeldinger på netop Hairlust. Og at spise 3 vingummivitaminer, proppet med vitaminer og mineraler, virkede ikk’ som det store offer, hvis det skulle vise sig ikk’ at virke. Men det gør det altså. Her knap 3 måneder efter lillebrors fødsel fælder jeg stadig ikk’ mere end jeg plejer, hvilket betyder at jeg har beholdt det tykkere hår efter min graviditet. Og ovenikøbet stritter en masse små antenner op. Det må betyde, at flere hårsække er aktive end vanligt. Jeg har også en fornemmelse af at håret vokset hurtigere end tidligere, men jeg har ikk’ været i gang med målebåndet. Jeg er en af dem der kan få hår til en vis længde og så bliver det bare aldrig længere. Sådan er det fra naturens side og derfor vil jeg også skynde mig at sige, at det selvfølgelig ikke en mirakelkur. Jeg er ikke blevet til Rapunsel natten over, men jeg føler faktisk, at mit hår er den bedste version af sig selv. Altså jeg giver giver det, den pleje, som det behøver, for at yde sit bedste. Og så er jeg rigtig spændt på om det faktisk kan vokse sig længere end tidligere. Vokser godt gør det i hvert fald.
~ Billede fra i dag versus billede fra august ~

Ud over at pleje håret indefra med gummies, så plejer jeg det selvfølgelig også udefra med Hairlusts produkter. Igen, for at give håret de bedste betingelser, for at gro sig sundt og stærkt. Jeg kan især anbefale Hair & Scalp Detox Scrub, som øger blodcirkulationen i hovedbunden og hårrødderne, når man gnubber løs, og samtidig får fjernet gamle rester af hårprodukter. F.eks. tørshop, som ofte er min ven i nøden, men som min hårbund bestemt ikke bryder sig synderligt om.

Udover det bruger jeg også Hair Growth & Protection Hair Mask, som er en fugtgivende og plejende hårmaske. Fugten labre mit hår i sig og det efterlader et noget sundere udtryk.

P.S. Hairlust gummies indeholder ikke ingredienser som frarådes under graviditet eller amning, men som alle andre kosttilskud er det selvfølgelig smart lige at høre lægen inden du går i gang. Hvis du vil læse lidt mere om hvordan man kan tackle ammehår, så kan jeg anbefale dig at læse med her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjemmedyrkede hvidløg | Sådan gør du