Mit navn er Nanna og jeg er kvinden bag bloggen. By day er jeg Social Media Manager for en række restauranter. By night er jeg fritidsblogger på snart 6 år, her på mit helt eget domæne. Den kombination giver en stor frihed i hverdagen!

Jeg bor med Dan og er mor til 4 hvirvlevinde. Tvillinger, som er lige så forskellige som dag og nat, på 8 år, deres charmebøf af en lillesøster på 6 år og rosinen i pølseenden, deres lillebror. Alle fire lavet i fertilitetsbehandling!

Vores historie er fyldt med tonsvis af kærlighed og også det modsatte. For tre år siden blev Dan og jeg skilt. Men vi ku’ altså slet ikke undvære hinanden, så vi slog pjalterne og adresserne sammen igen! Hvis du vil lærer mig/os bedre, at kende, så vil jeg foreslå, at du starter HER.

Hos mig kan læse en ærlig beretning om at være mor, kvinde og alle de små finurligheder livet smider i min retning. Gerne krydret med min sorte humor og det faktum, at jeg næsten altid har ja-hatten på!

Vi er bosat tæt på Aalborg, på et nedlagt landbrug, med hunde, kat, høns og hvad ellers hører sig til. En uge om måneden arbejder jeg i Vilnius.
Som familie elsker vi kvalitetstid, at opleve og at rejse rundt i verden. At suge nye kulturer og måder at leve på til os. Det giver så meget mening for os. Ungerne hjemmepasser og hjemmeskoler vi. For os føles det, som det helt rette og min jobfleksibilitet og et velovervejet budget tillader det heldigvis.

Derud over elsker jeg kluns, omend jeg forsøger mig med lidt grønnere og billigere vaner, hvor hovedfokus ikke er på nyt tøj og jeg generelt prøver at købe mere brugt end nyt.
Jeg
 elsker at bage både brød og kager og bruger deraf ret meget tid i køkkenet, hvor jeg eksperimentere og bager alverdens ting og sager. Mine kager og brød er i øvrigt jævnt populære, her på siden. Måske fordi det er hverdags bag, hvor alle kan være med.

Tak, fordi du læser med!

– Nanna

 

Husk også at følge med på Facebook HER, Instagram HER .