Opgradering af kælder (på budget) – Nanna Pretzmann
Halloween boller

Opgradering af kælder (på budget)


Sidste sommer fik vi sløjfet den gamle klods af en vandvarmer, da vi i stedet for oliefyr fik luft til vand pumpe. Den gamle vandvarmer stod i en gang i kælderen og efterlod sig egentligt en hel del plads. Plads vi ikke rigtigt havde fundet en nyttig brug af. Lige indtil det slog mig, at det ville være luksus med en plads til at folde vasketøj. Det er nemlig lige ved siden af vores vaskemaskine og tørretumbler. Og det ville egentligt være rart at slippe for at hive det med op i stuen, for at lægge sammen. Men ærlig talt var vores kælder gammel og kedelig, så jeg følte for en lille opgradering, for at gøre lysten til at opholde sig der lidt større! Og helst uden at bruge en formue på det. Og det synes jeg da faktisk også er lykkedes os. Mellemgangen er pludselig blevet en lægge- og foldestation og en ret hyggelig en af slagsen, hvis jeg selv skal sige det.


~~ FØR ~~

Alt der skulle til var en klat maling, i øvrigt en rest fra vi malede en væg i stuen, nye greb til skabene, planter og flotte plakater fra Desenio. Og selvfølgelig et bord, hvor vi kan lægge tøj sammen. Den store plante står i øvrigt på en gammel vinkasse, for at få lidt højde på. I stedet for kun at male væggen har jeg også malet dørkarm og skab.

~ ABSTRACT FIGURES NO3 PLAKAT ~

Lofthøjden er ikke til at prale af og der er massere af synlige rør, men vi har prøvet at omfavne det og pludselig synes jeg virkelig, at det kan noget med de synlige rør og hængende planter. Ja faktisk er jeg gået hen og blevet helt glad for kælderen. Hvem skulle ha’ troet det?!

~ SKETCH IN COLOR NO1 PLAKAT ~ YELLOW BODY POSE PLAKAT ~ WOMAN IN BLUE PLAKAT ~

Plakater med kvindekroppe i forskellige former og farver har fået lov at pryde væggen. Alle med forskellige rammer, som der også findes et stort udvalg af hos Desenio. Det kan altså noget at mikse rammerne på en billedvæg. Jeg brugte i øvrigt Desenios “byg en billedvæg” til at finde inspiration til hvilke plakaterne, som skulle op på kældervæggen. Det kan anbefales for lige at tjekke hvordan billederne ser ud ved siden af hinanden.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Halloween boller