7 tips til en vellykket flyrejse med småbørn – Nanna Pretzmann
I'm back.. En uge uden sociale medier...

7 tips til en vellykket flyrejse med småbørn

DSC04514

Måske er vi super heldige, men at flyve med de store og nu altså også lillesøster har altid gået som smurt. Nu håber jeg ikke at jeg jinxer det med dette skriv. Måske er det ligesom, når man kommer til, at prale med sovende børn og de efterfølgende nætter så er fyldt med vågne børn #Ihopenot 😛

Nå, men hvis vores guldkorn kan hjælpe andre til en behageligere flyvetur med småbørn, så vil jeg da i hvert fald hellere end gerne dele dem.

1. TID & TÅLMODIGHED. Kom i god tid, hav god tid og sørg for at have fodret godt af. En start med stress og sultne børn er nærmest en stensikker start på en ulidelig flyvetur.

2. SNACKS. Snacks er nærmest uundværlige. Jeg laver en lille madpakke hjemmefra med vindruer, rosiner, ostehaps osv. Og til de store bruger jeg også de helt små Haribo poser og jeg havde bagt pølsehorn (opskrift HER) hjemmefra sidste vi var afsted. De bliver altid sultne, når der ingen mad er eller en sandwich udaf toastbrød koster 89 kr stykket. Til bettemåsen havde vi selvfølgelig også flaske med.

3. UNDERHOLDNING. Det kan f.eks. være tablets/Ipad, små spil, nyt legetøj. Alt som kan underholde og distrahere poderne, når tiden bliver lidt for lang.

4. DYNE. Dette er nok mest til de helt små. I hvert fald havde en kun dyne med til bettemåsen i denne omgang og det gik fint. Det er ligesom om den giver stor tryghed og så er det rart at have den, når der er tid til lur. De store havde deres uundværlige bamser med.

5. SYSTEMATISER. Der er så godt som ingen plads på flytoiletter. Ej heller ikke når du skal skift baby. Jeg har praktisere og lave små poser med en ble og vådservietter, som ligger øverst i pusletasken og som er let lige at snuppe, hvis der er behov for ren ble. Og selvfølgelig er der det. Lorte bleerne kommer altid på de mest ubelejlige tidspunkter 😛

6. UNDGÅ PROPPER. Et tip til at undgå propper i ørerne er at ammer eller giver flaske, som mig. Gør det ved start og landing. Det udjævner trykket i barnets ører. Bettemåsen sov dog igennem det, så trykket genere tydeligvis ikke hende.

Er barnet lidt større har jeg ladet mig fortælle, at salvandspipetter skulle være løsningen. Vi havde dem med de første gang vi rejste med de store. Men aldrig brugt dem. Dog har vi ladet os fortælle af familiemedlemmer, at det tager propper i ørerne. I hvert fald dem man får, af at dykke i poolen 😛

7. BÆRESELE. Det er måske ikke så meget i luften, men mest i lufthavnen, at bæreselen bruges. Men den er altså guld vejr, hvis ledige hænder er et must. Vi brugte den også utrolig meget, da vi var nået frem.

 

2 kommentarer

  • Tak!! Skal til Tyrkiet natten til lørdag med alle mine piger, alder 1,5,10 og 17, og den her liste var lige hvad jeg manglede!!
    Af hjertet tak <3

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I'm back.. En uge uden sociale medier...