Hvidbjerg Strand Camping (blåvand)

Hvidbjerg Strand Camping (blåvand)Hvidbjerg Strand Camping (blåvand)

Hvidbjerg Strand Camping (blåvand)

Den forgangne uge har vi brugt på Hvidbjerg Strand camping, som ligger i Blåvand i Sydvestjylland, ikke langt fra Esbjerg. Blåvand ligger ved Blåvands Huk, som er Jyllands vestligste punkt. Blåvand minder utrolig meget om Løkken og Blokhus. En rigtig ferieby.

Og det kræver altså en lille anbefaling, for Hvidbjerg Strand Camping er jo et sandt Mekka for børnefamilier. Her er alt hvad hjertet kan begære i form af legeland, trampolinland, badeland, ridecenter,  legepladser, spa til forældrene osv. Oveni alt dette, så ligger pladsen blot et stenkast fra kysten. Det eneste aber dabei jeg har er, at legeland og badeland lukker en smule tidligt her udenfor højsæson. Allerede kl 18 faktisk og det er lidt en skam.

Vi boede selv i en b hytte med plads til 6 personer. Hytten er til den lille side, men det fungerede. Jeg drømmer om, at tage Grandessen (vores campingvogn) med næste gang og prøve en luksusplads, som inkluderer både eget toilet og spa eller en af deres fiskehytter, som også har eget spa på terrassen. For tilbage det skal vi helt sikkert. 4 overnatninger var slet ikke nok!

Hvad skal vi se, lave og spise i Blåvand??

Hvidbjerg Strand Camping (blåvand)Ud over alle aktiviteterne på Hvidbjerg Strand Camping, så kastede vi os også over selve byen. Tæt på  byen ligger det gamle fyrtårn, som bestemt også er et besøg værd. Eventuelt kombineret med en gåtur på stranden og et besøg hos Sandkassen, for at få fingrene i en kæmpe is.

Hvidbjerg Strand Camping (blåvand)

Tirpitz museum er et must, når du er på disse kanter. Her kan du komme ind i den gamle bunker og høre fortællinger fra krigen samt historier fra Blåvand. Både børn og voksne var ret så begejstrede for dette besøg.

Hvidbjerg Strand Camping (blåvand)

Hvidbjerg Strand Camping (blåvand)Besøg endelig også Hr. Skov, som bugner af lækre delikatesser, både af egen produktion og andre lækre brands med samme ånd. Her finder du alt fra lækre oste til trøffelcreme, lyng øl og havtorn dressing. Lige et sted for vores madglade hjerter.

Hvidbjerg Strand Camping (blåvand)

Hos Blåvand bolcher kan ungerne lave sin egen slikkepind. Det koster 40 kroner og var et kæmpe hit hos vores piger.

Hvis man er rideglad, så kan en ridetur i det smukketerræn anbefales. I forlængelse af Hvidbjerg Strand camping ligger et ridecenter, hvor forskellige rideturer kan bookes. Afhængig af alder, niveau og ønsker.

Hvidbjerg Strand Camping (blåvand)

Sidst, men ikke mindst, så købte vi en ravlygte nede i Blåvand. De fåes vist nærmest overalt. Godt inspireret af Tirpitz museum og deres fortællinger om hvordan man finder rav tog vi på ravjagt på stranden.

Follow:
Share:

2 Comments

  1. Lokalebasen
    5. oktober 2021 / 2:02 pm

    Hej, tak for indholdet. Jeg tog et godt tip fra dig!
    Det er en helt fantastisk blog.👍 Så meget nyttige oplysninger.

    • 8. oktober 2021 / 8:03 pm

      Hej. Og tak for det! Dit link er dog slettet 😉

Leave a Reply


Looking for Something?