En familierejse til Thailand på budget – Nanna Pretzmann
Mine bedste "få råd til ferie" tips og tjen penge, imens du rejser

En familierejse til Thailand på budget

Igår skrev jeg lidt om hvordan vi spare op til ferie og der lovede jeg også at uddybe hvordan vi selv har sammensat en rejse til Thailand og på den måde sparet penge.

Vi rejser til Thailand i en måned 2 voksne og 3 børn (3,3 og 1 år). Vi har bestemt at booke hoteller på forhånd, da vi ikke vil stå med 3 børn og ikke kunne finde overnatning midt i højsæsonen. Havde det bare været Dan og jeg tror jeg bare vi havde købt flybilletterne og muligvis den første overnatning og så taget den derfra. Men med børnene er vi altså ikke helt så modige. Måske næste gang, når vi har lidt mere erfaring i at rejse på egen hånd. Det betyder selvfølgelig også at vi nok har brugt lidt flere penge, da der uden tvivl er billigere alternativer at finde i Thailand. Vi har valgt mindst tre og et halv stjernede overnatninger, så det kan selvfølgelig gøres både billigere og dyrere. Vi har dog ikke ville gå på kompromis med beliggenhed, pools og muligheden for morgenmad.

Vi starter vores ferie i Bangkok med tre overnatninger og forsætter herefter til Hua Hin, hvor resten af vores ferie skal bruges. Her har vi langtidslejet en lejlighed på et hotel, som ligger på stranden og er omgivet af flere pools. I nærheden ligger markeder. Vi satser også på at rejse lidt rundt, men det billigste var faktisk at leje lejligheden i 28 dage, da prisen faldt drastisk ved langtidsleje.

For at finde ferien har vi brugt forskellige søgemaskiner til at finde både flybilletter og hotel. Vi har altså ikke købt en samlet pakke hos en rejsebureau og det spare man selvfølgelig en del på. Vores flybilleter har vi fundet via Expedia, hotel i Hua Hin og hotel i Bangkok via Hotels.com. En anden mulighed er at booke via Airbnb. Det er en service, som formidler kontakt igennem private og derfor giver mulighed for at booke billigere overnatning. Der havde vi faktisk fundet et hus igennem, men desværre var det ikke ledigt. Hvis i booker igennem dette link får i 140 kr. i rabat, som mine venner. I øvrigt kan Airbnb bruges til at finde overnatning i hele verden, også herhjemme og man kan leje sin egen bolig ud, imens man er på ferie og på den måde dække nogle af sine udgifter. Skide smart.

Vores rejse har kostet

Vi er blevet spurgt rigtig mange gange hvad vores rejse vil koste og om det ikke er vildt dyrt. Det er jo ganske relativt, hvad dyrt er, men det synes jeg egentlig slet ikke det er, når man tager i betragtning at vi er 5 personer, rejser i en mdr og har langt vægt på komfort på vores bo steder.

Overslag:

Flybilletter (tur-retur 2 voksne, 2 børn på sæde og en baby på skød)  16.637,00,-

Hotel i Bangkok (3 overnatninger med morgenmad) 1.980,88,-

Lejlighedshotel i Hua Hin (28 overnatninger) 13.136,50,- 

Transport fra Bangkok til Hua Hin (2300 baht) 447,95,-

Ialt 32.202,33,- 

Rejse og afbestillings forsikring havde vi i forvejen i vores hus forsikring.

Se hvor vi skal bo

Vores flybilletter er købt ved Expedia – HER

Vores hotel i Bangkok finder du hos HER – Eastin Hotel Makkasan Bangkok

Crop_Swimming_Pool

Vores hotel i Hua Hin finder du HER – Baan Sansuk Beachfront Condominium

54636311

Sådan spare du penge, når du booker

– Hvis du skal booke igennem Hotels.com giver denne rabatkode AFRABHE1115 10% indtil 31 januar 2016.

– Vær opmærksom på om hotellet giver rabat ved langtidsleje. Vores hotel koster, som nævnt cirka 13.000 for 28 dage. Men bookede man f.eks. kun 25 dage, så stiger prisen til 21.000. Altså 8.000 mere, tiltrods for et kortere ophold.
Læs også “min bedste sparetips og hvordan du tjener penge imens du er på ferie

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine bedste "få råd til ferie" tips og tjen penge, imens du rejser