DIY: sjove marmorede drageæg til påskebordet – Nanna Pretzmann
Om at lytte til sin mavefornemmelse

DIY: sjove marmorede drageæg til påskebordet

Drage æg marmorede

Noget mine unger synes er rigtig sjovt er drage eller dino æg. Det er lidt forskelligt hvad de bliver døbt. Fælles er dog, at det blot er ganske almindelige æg, som er marmorede med frugtfarve. Pastafarve kan også bruges. Og er du til helt naturlige metoder, så kan rødbede bruges til pinke æg og rødkål til blå. Se hvordan HER.

Sådan laver du drage æg

Du skal bruge

Hårdkogte æg

Frugtfarve

 

Kog æggene i cirka 7-8 minutter, kom koldt vand i gryden og lad dem køle ned.

Bland 3 dl vand til 2 tsk frugtfarve. Mindre hvis du bruger pastafarve.

Knus skallen på æggene, men lad den endelig sidde.

image

Kom æggene i det farvede vand og lad dem ligge i 20-30 minutter.

Tag op og pil. Voila så har du sjove drage æg. Perfekte til påskebordet eller madpakken.

image

4 kommentarer

  • Henriette

    Super ide, det skal helt sikkert prøves på min søns madpakke. 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karina

    Hmmm, hvad gør jeg galt?????. Jeg kan ikke få farve på mine æg på samme måde. Når jeg piller æggene efter de har ligget i 30 min er det ligesom at farven bare ligger sig i hinden. Så forsvinder farven jo når de bliver pillet. For så fjerner jeg jo hinden.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om at lytte til sin mavefornemmelse