Lasagne muffins med tre slags ost

Vi laver ofte forskellige muffins til madpakkerne herhjemme. Som regel bruger vi pastarester og hvad der ellers lige gemmer sig i køleskabet. Det er en god måde at få brugt resterne på og give dem nyt liv. Den anden dag lavede jeg lasagne muffins med 3 slags ost. I denne omgang uden kød, men du kan nemt tilsætte hvad du tænker kunne smage dejligt.
Opskrift på lasagne muffins med 3 slags ost
12 styk
350 gram skruer
4 æg
1 1/2 dl revet parmasan
Pizzasauce
250 gram ricotta
200 gram revet mozarella
Opskrift på pizzasauce
1 dåse hakket tomat
2-3 fed hvidløg
1 håndfuld frisk oregano (kan udskiftes med tørret)
2 tsk sukker
1 spsk rødvinseddike
En smule olie
Jeg kommer det hele i minihakkeren og blender til en ensartet masse.
Udstyr
Muffinform – 12 styk almindelig størrelse
Tænd ovnen på 220 grader.
Kog pastaskruerne. Bland æg og parmesan. Når skruerne er kogt al dente og dryppet af for vand, så blander du med æg/parmesan.
Fordel i muffinsformene. Læg en stor teskefuld ricotta ovenpå og tryk det fladt ned. Hæld tomatsauce over og drys med mozzarella.
Bag i 25 minutter.
Lækre lune, men også gode dagen derpå i madpakken 🙂
Se også opskrift på // grove mini rugbrød // rugbrød // trekantet sandwich brød // pampas stykker //

Kanon god ide. 👍 Tak for god inspiration!