DIY: fine pastelfarvede æg til påskebordet – Nanna Pretzmann
Mini-guide til Playa Del Carmen, Mexico

DIY: fine pastelfarvede æg til påskebordet

Pastelfarvede påskeægPastelfarvede farv selv æg

At lave pastelfarvede æg til påskebordet er så let, at det nærmest er en smule frækt at kalde dette for en DIY, men ikke desto mindre har jeg listet mig til netop dette alligevel. På disse æg er det kun skallen, som er farvet. Det vil sige, når æggene pilles ser de ud præcis, som de plejer. De kan derfor både bruges til pynt og spises. Ønsker du at farve selve ægget og ikke kun skallen, så finder du en guide til dette HER.

Den første gang jeg rendte over farvede æg var i Vilnius. Vi synes de var så sjove, at vi købte en bakke på stedet. Nu laver vi dem altså bare selv 😉

Sådan laver du pastelfarvede æg

At lave pastelfarvede æg kræver ikke mange ingredienser, men nu får dem lige listet op nedenfor.

Det skal du bruge

Æg

Pastafarve

En gryde (og vand) for hver farve

 

Pastafarve fåes i en utal af farver, så det er blot at vælge om du ønsker gule, røde, grønne eller blå æg. Jeg valgte at lave gule og lyserøde pastelfarvede æg. Derfor tog jeg to gryder. Kom en klat farve i hver. Des mere farve du kommer i, des mere farve får æggeskallen.

Lad vandet komme i kog og tilsæt æggene. Jeg koger dem i cirka 7 minutter. Lidt kortere end jeg normalt gør. Normalt ville jeg nemlig skylle æggene med koldt vand efterfølgende. Det undlader jeg, når jeg farver, da det tager lidt af farven igen. Jeg fisker blot æggene op med en ske og lader dem ligge på et stykke køkkenrulle.

Voila fine pastelfarvede påskeæg.

påskeæg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mini-guide til Playa Del Carmen, Mexico