En kaloriebombe – Ferrero Roche og Nutella Cheesecake

Annonce – indeholder affliate linksFerrero Roche og nutella cheesecake

Ferrero Roche og nutella cheesecake

SAM_2295

Ingen mini ferie uden kage. Jeg ved ikke om i kender Jane’s Pattisserie. Hvis ikke i gør skulle i tage et kig forbi. Hun laver mange lækre kager og det er da også hos hende jeg fandt inspiration til en Ferrero Roche og Nutella cheesecake. Kagen er lækker, men tung, så man spiser ikke kæmpe stykker. Hav det i mente, når du laver cheesecake. Den er super let at lave og kræver hverken bagning eller husblas.

Imorgen deler jeg iøvrigt opskriften på den anden cheesecake vi lavede her i ferien. En Twix cheesecake, som i øvrigt er en af mine favorit chokoladebare. Du kan skrive dig op HER og få direkte besked i indbakken, når der er nyt på bloggen.

Opskrift på Ferrero Roche og Nutella cheesecake

Cirka 12 personer

 

Kiksebund:

300 gram digestive kiks

150 gram smør

 

Ferrero Roche og Nutella Cheesecakemasse:

400 gram Philidelphia smørost

6 tsk flormelis

6-8 spsk Nutella med top

1/2 liter fløde

8 styk hakket Ferrero Roche

 

Topping

Chokoladesovs (jeg brugte en købevariant)

8 styk hele Ferrero Roche

En håndfuld hakket hasselnødder
Step 1: kiksebund

Kiksene skal smuldres. Jeg brugte min minihakker. Herefter smeltes smørret og mikses sammen med de knuste kiks. Herefter kan du bruge en springform eller f.eks. en justerbar bagering på et kagefad som mig. Jeg brugte en diamanter på cirka 20 cm. Vær obs på at en springform ikke er så høj som en bagering, så bruger du sådan en skal du bruge en bredere diameter.

Pres kikseblandingen sammen og kom i bunden af bagering/springform. Sæt i køleskabet.
Step 2: cheesecake massen

Kom smørosten, flormelis og Nutella i en skål og pisk det godt sammen. Tilsæt fløde og pisk til massen ikke tykner mere.   Bland de hakkede Ferrero Roche i.
Step 3: saml cheesecaken

Tag kiksebunden ud af køleskabet og kom cheesecakemassen oveni. Pynt med Ferrero Roche, hakket hasselnød og chokoladesovs.

Stil på køl i minimum 6 timer, så den stivner og sætter sig. Bliver kun bedre af at blive lavet dagen før.

Velbekom 🙂

Ferrero-Roche-og-nutella-cheesecake

Psst har i set, at i kan spare 20% PÅ ALT (inklusiv UDSALG) hos Boozt. Men kun idag søndag d 24 april og ved køb over 899,-. Brug blot koden FLASH20 🙂 Det er nok med at være hurtig, tror der er tryk på 🙂

GÅ TIL BOOZT

Find også opskrift på // Verdens bedste jordbærtærte // Toffifee cheesecake // Bounty cheesecake // Flagkage – fødselsdagskage //

Follow:
Share:

18 Comments

  1. Else Sørensen
    24. april 2016 / 11:25 am

    Super lækre opskrifter

  2. Lisbeth
    24. april 2016 / 2:44 pm

    ih du laver så lækre ting, hvordan får man tiden til det?denne er nok et must der skal prøves, jeg har 4 Nutella spisende i huset 😉

    • 24. april 2016 / 6:11 pm

      Elsker at bage og at lave kager – det er mit pusterum.. Enten samme med ungerne eller imens de leger 🙂 Håber den smager jer 😛

  3. Louise
    27. april 2016 / 8:51 am

    Nøj det ser lækkert ud – men kommer opskriften snart på twix cheese cake , vi venter med længsel – da det uden tvivl skal prøves da det er ynglings chokoladen her hjemme 😄

  4. Rikke
    29. august 2017 / 8:23 am

    Kan man bruge andet end ferrero Roche? 😉

    • 1. september 2017 / 8:52 am

      Tænker du kan bruge lige den chokolade du kan li:)

      • Rikke
        29. september 2017 / 4:46 pm

        Hvad tænker du evt? Snickers? Eller?

        • 2. oktober 2017 / 6:37 am

          Har du set, at jeg har alle mulige forskellige opskrifter på cheesecake, f.eks. en Bounty, en Twix, en Toblerone osv.? Måske du hellere vil lave en af dem? 🙂

  5. Kaya
    18. januar 2018 / 10:07 am

    Skal der ikke husblas i?

  6. Perihan
    10. juni 2018 / 2:24 pm

    Hej 🙂
    Nu har jeg lavet denne her lækre cheesecake et par gange den smager mumz og rigtig lækker men bliver desværre meget hurtig blød og falder lidt sammen 🙁

    • 12. juni 2018 / 11:42 am

      Du kan evt bruge husblas, hvis du ønsker den mere fast i konsistens ☺️

  7. Zehra
    24. marts 2020 / 3:48 pm

    Jeg lagde den i køleskabet dagen før, og da jeg tog den ud af formen, splattede den ud på hele bordet. Bunden hang heller ikke fast og smuldrede ud over det hele. Meget mislykket cheesecake.

    • 26. marts 2020 / 2:09 pm

      Det var da en skam du kiksede den. Op på hesten igen 🙂

Leave a Reply


Looking for Something?