Den der Artipoppe bæresele.. – Nanna Pretzmann
Operation farvel og tak ammehår

Den der Artipoppe bæresele..

Artipoppe zeitgeist bæresele
Jeg tror sjældent, at jeg har fået så mange spørgsmål, som når jeg viser min Artipoppe bæresele frem. Den er altså også skide fin.. Og skide dyr! Næste spørgsmål, som falder er næste altid om den er god? Og pengene værd?

Til begge spørgsmål kan jeg lynhurtigt svare ja. Den er hver en krone værd. Både fordi den er smadder pæn, men altså også fordi bette bror sidder skide godt i den. Den er ergonomisk korrekt og drøn let at bruge. Findes der billigere alternativer, som kan det samme? Ærlig talt, så har jeg ikke sat mig specielt godt ind i det, men temmeligt sikkert. Jeg bevilgende mig selv en Artipoppe ret hurtigt efter at ha’ set den første gang. Det stod mig nemlig ret hurtigt klart, at det der med at vikle godt nok var noget jeg drømte om at gøre, men at jeg rent praktisk ikke orkede at hive flere meter stof frem hver gang. Især ikke fordi vi ofte kører til destinationer og det der med at stå på en våd p-plads med lillebror, som skal op, flere meter stof, som skal bindes og og 3 børn mere, som har travlt. Der er jeg bare til den lette løsning, som blot klikkes på, på et splitsekund. Det skal simpelthen føles let, for mig, og det gør min bæresele. Viklerne kunne jeg måske, over tid, også være blevet gode venner med. Men for nu har jeg sagt farvel til tanken om det.
Og lillebror er heldigvis fan af bæresele. Måske mest af dens komfort, hvor jeg også skeler en hel del til udseende på den! Det er sgu da fedt, at der også tænkes æstetik.
Lillebror vil gerne bæres tæt og falder oftes i søvn, så snart han placeres i den. Jeg har brugt den siden han var 3 uger gammel og jeg tænker vi bruger den længe endnu. Vi har Artipoppe baby zeitgeist, som burde kunne bruges til 2 år. Selvfølgelig afhængig af barnets længde og vægt. Derefter hopper man over i toddler versionen. Bæreselen kan indstilles alt efter barnets størrelse. Både imellem benene og i længden med en flap, som kan vippes op og ned.
Artipoppe zeitgeist bæresele
Men vil du gerne vide mere om Artipoppe zeitgeist, så vil jeg anbefale at hoppe på Facebook og kigge med i f.eks. Artipoppe Denmark eller Artipoppe sell buy Trade, hvis du gerne vil købe brugt. Prisen holder de dog godt, så besparelsen er ikke voldsomt stor. I hvert fald ikke, hvis man har brugt et referal link til at købe bæreselen igennem. Det giver nemlig 50 euro rabat. Og i øvrigt også 50 euro til opretteren af linket. Ganske smart. Hvis du vil benytte mit, så klikker du blot HER. Der er dog kun et par køb tilbage før det ikke virker mere. Efterfølgende kan du selv oprette et link og give videre veninder eller bekendte.
Hvis du gerne vil se hvordan bæreselen indstilles og klikkes af og på, så har Artipoppe selv nogle ganske glimrende videoer.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Operation farvel og tak ammehår