Smukke rustne højbede – Nanna Pretzmann
Den der Artipoppe bæresele..

Smukke rustne højbede

Zinkbakken højbede
Reklame for Zinkbakken

 

I sommer faldt jeg over de fineste højbede i rust look fra Zinkbakken. Højbedene er lavet i corten stål og ved ankomst er de grå. Men i løbet af få uger begynder højbedene at ruste. På den smukke “det er meningen” måde.
Tidshorisonten afhænger en del af vejret – vi kunne tydeligt se, at processen blev speedet op, da vi vandene højbedene. Eller altså vi vandede indholdet, men der hvor vandet løb af siderne rustede højbedene hurtigere. Men uanset om man vander eller ej ender man i sidste ende med flotte rustne højbede, som eftersigende holder i mindst tyve år! At kvaliteten er god er man da heller ikke i tvivl om. Højbedene er solide, kraftige og tunge. Så selvom corten stål i første omgang kan syne dyrt, så ender det egentlig ud med at være en god investering, når man kigger på levetiden.

Højbedene kommer usamlet, men det er ingen sag at få dem samlet. Det kan jeg selvfølgelig snildt sige eftersom jeg ikke rørte en finger. Jeg var højgravid, så Dan dømte mig ude af den proces. Men han klarede altså tjept at få samlet alle tre. De er foresten i størrelsen 120 x 234 x 40.

Zinkbakken højbede Zinkbakken højbede

Det vigtige er at få gravet ud, så højbedene kommer til at stå i vatter. Det krævende lidt gravearbejde her, da grunden er ret ujævn. Men det lykkedes. Og vi endte med at fylde bedene med en god blanding spagnum og hestemøg. Og jeg skal love for, at det var en blanding, som både gulerødder, rødbeder, spinat og krydderurter kunne lide. I hvert fald væltede altsammen frem på rekord tid, selvom vi var noget sent ude i forhold til at så. Vi nåede dog ikke at så i alle tre, så næste sæson skylder jeg billeder af alle tre i brug og hvordan de ældes med ynde!!
Zinkbakken højbede
Zinkbakken højbede
Men Zinkbakken holder sig dog ikke kun til højbede. De sælger nemlig alt fra bålfade til drivhushylder og foderautomater til fugle. Men prøv at hop over på Zinkbakkens Instagram, hvor der er massere inspiration til både have og bede!

Zinkbakken holder Black Weekend fra Torsdag d. 26 november kl. 14 til søndag d. 29 november kl. 23.59, hvor du kan spare 20% på hele sortimentet.

Kig forbi Zinkbakken for at se det store udvalg 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den der Artipoppe bæresele..