Da vi har på en vegansk cafe i Vilnius fik vi en fantastisk asiatisk nudelsalat. Den blev inspirationen til netop denne opskrift. Salaten er fyldt med smag, knasende og mættende. Er man ikke til tofu kan denne undlades.
Opskrift på asiatisk nudelsalat
4 personer
125 gram risnudler
200 gram syltet spidskål
150 gram revet gulerod
150 gram revet squash
1 pakke tofu
Dressing:
2 spsk miso pasta
3 spsk soya
1 spsk akaciehonning
1 tsk revet frisk ingefær
3 spsk ristet sesamfrø
Toppes med hakket peanuts, sesam og nigellafrø
Tilbered risnudlerne efter anvisningerne på pakken. Kom dem på et fad og fordel de revne grønsager og den syltede spidskål ovenpå.
Rør dressingen sammen og steg imens tofuen på en pande. Eventuelt med en spsk peanutbutter.
Fordel først tofuen og derefter dressingen over den asiatiske nudelsalat. Drys med peanuts, sesam og nigellafrø.
Find også opskrift på // Pasta med avokadocreme og rejer // Syltet spidskål // Spidskålssalat med granatæblekerner //
Det er en helt fantastisk blog.
Meget spændene, at rode rundt i.