Sprøde kartofler med blød midte

Sprøde kartofler med blød midteSprøde kartofler. På den der crispy udenpå, men bløde i midten måde. Mmh der findes næsten ikke noget bedre!

Der var bred enighed i min Instagram story om, at jeg gerne måtte dele mit tips til hvad vi synes er de perfekte sprøde “pomfritter” her hos os.
Jeg kan næsten garantere dig et lækkert sprødt resultat, hvis du følger opskriften her.

Opskrift på sprøde kartofler med blød midte

1 kg kartofler
1 tsk bagepulver
Olivenolie
Krydderier

Jeg skærer kartoflerne ud i cirka samme størrelse. Koger dem bløde i cirka 8-10min med en tsk bagepulver i vandet. Det trækker stivelsen ud og hjælper med, at give sprøde kartofler.
Hæld vandet fra, vær endelig ikke forsigtig, og kom kartoflerne på en bageplade. Fordel olie og krydderier ud over. I denne omgang fik de blot ramsløgsalt.
Og så i ovnen på 220 i cirka en time.
Vendes et par gange undervejs.. Og er færdige, når de er mørke og sprøde udenpå.

Find også opskrift på // Pasta med avokadocreme // Fladbrød med kyllingegyros // Svamperisotto //

Follow:
Share:

Leave a Reply


Looking for Something?