Knuste sprøde kartofler med syltede rødløg og dressing

Knuste sprøde kartofler med syltede rødløg og dressingJeg siger jer venner – det her smager skide godt! Og er en super måde lige, at få brugt den sidste rest knuste kartofler på eller ja måske endda måden, at servere hele portionen på. (Se opskriften på knuste kartofler)

Dressing

– 200 ml creme fraiche (jeg bruger Oatly Fraiche for mælkefri)
– 1 tsk paprika
– 2 tsk tahini
– 2 tsk Dijon sennep (brug din favorit og smag til)

Bland blot alle ingredienserne.

Syltede rødløg

– 2 små rødløg i skiver
– 2 dl æblecidereddike
– 1 dl vand
– 2 spsk rørsukker
– Peber

Varm æblecidereddike og vand op sammen med sukker. Sukkeret skal blot opløses. Skold et glas. Kom rødløgene og hæld lagen over.

Fordel syltede rødløg og dressing over kartoflerne. Jeg drysser også gerne med frisk koriander.

 

Follow:
Share:

Leave a Reply


Looking for Something?